Jump to content
Lividum

Άμεση αγορά ελαστικών

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα του  vwclub. Μπαίνω απευθείας στο ψητό. 

Έχω ένα Seat Ibiza 2005 1.2 και χρειάζομαι άμεσα ελαστικά (τετράδα) με προδιαγραφή 185/65/14. Δεν έχω ιδέα που κυμαίνονται οι τιμές, σίγουρα με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα της βροχής- υγρασίας. Κάποια γνώμη (με τιμές και εργατικά στο περίπου)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλή συνέχεια.

 

Αυτή τη στιγμή φοράω Sava Perfecta μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα ελαστικά, μεταχειρισμένο το πήρα το αυτοκίνητο πριν 2 χρόνια, και χιλιόμετρα έχω κάνει, και αρκετά σταθερά ήταν απλά ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Αυτά μαζί με τα εργατικά μου τα δίνουν 220,00€ με ζυγοστάθμιση χωρίς ευθυγράμμιση διότι δεν παρέχουν γενικά στους συγκεκριμένους λαστιχάδες, άλλα δεν είναι θέμα πάω λίγο πιο δίπλα για την ευθυγράμμιση.

 

Περιμένω απάντηση από δεύτερο λαστιχά για τα παρακάτω με εργατικά, ευθυγράμμιση κ.λ.π

 

https://www.skroutz.gr/s/7319707/Dunlop-Streetresponse-2-185-65R14-86T.html 

Edited by Lividum
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου πρότεινα κάποια επώνυμη μάρκα να βάλεις michelin.continetal.pireli.dunlop.. τιμές θα δεις άπειρες στο ίντερνετ  όπου βρεις πιο φτηνά να πας να προσέξεις μόνο το dot ημερομηνία παραγωγής ευθυγραμμιση  δεν χρειάζεται όταν αλλάξεις λάστιχα κάνουν μόνο ζυγοστάθμιση....

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.

Εαν Googlareis λιγο τα Sava βγαινουν 145 τοποθετημενα.

Σκοπευω να τα βαλω στο Micra.

Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα,τις δυο τελευταιες φορες που αλλαξα εβαλα Sava intensa uhp 2 σε 18’ ζαντα,και μονο καλα λογια εχω να πω.

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει ήδη παραγγελία τα Streetresponse 2 άπο διαφορετικό λαστιχά στα 250,00€ και ρώτησα για τιμή ευθυγράμμισης η οποία βγαίνει στα 25,00€ έξτρα. Για τα Sava πάντως βγαίνουν από την Goodyear και από άλλη μία. Εγώ με τα perfecta προφανώς και δεν μπορώ να δώσω ολοκληρωμένη άποψη διότι τα ελαστικά ήταν ήδη στο μεταχειρισμένο που πήρα πριν 2 χρόνια... άλλα όσο τα είχα και με την φθορά τους δεν είχα παράπονο, ούτε σε στεγνό άλλα ούτε και σε βρεγμένο.Τώρα σε θόρυβο λίγο πολύ το σεατάκι 2005, φθορά υπήρχε, ευθυγράμμιση ήθελε (μου το είπε και ο μηχανικός στο σέρβις του Αυγούστου άλλα γενικά το νιώθω κι εγώ, στα 100χιλ και το τιμόνι τρέμει αρκετά πολύ θα έλεγα).

 

Τα energy saver + μου τα άφηνε 290,00€.

 

Πάω για τιμολόγιο, να του πω να μου κόψει κάτι για την ευθυγράμμιση, μια τετράδα θα βάλω στην τελική. Για τιμές παιδιά που είδα και με βάση επαρχίας θεωρώ πως είναι καλές ( για τα Dunlop τουλάχιστον ). 54,00€ το κομμάτι πάει άμα βάλεις και τα εργατικά του στα +/- 20-30 ευρώ θα βγει. Εκτός εάν στην τετράδα πάει συνολική έκπτωση.

Anyway, πρέπει να τα αλλάξω άμεσα γιατί θα σκοτωθώ.

 

BTW στο DOT πόσο πρέπει να είναι ο αριθμός της ημερομηνίας για μια τωρινή αλλαγή ελαστικών;

Edited by Lividum
Link to comment
Share on other sites

update: χθες πέρασα τα Dunlop StreetResponse 2 προφανώς και θα έχω άποψη σε βάθος χρόνου άλλα για την ώρα έχω μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.