Jump to content
doggy

2η Ευρωπαϊκή Περιοδεία - 38th Worthersee, 29 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2019

Recommended Posts

20180509_GTI_Corso_05

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε για το Worthersee. Την λίμνη της Αυστρίας στην περιοχή της οποίας φιλοξενείται κάθε χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα events της αυτοκίνησης στην Ευρώπη!!! To συγκεκριμένο event έχει τις ρίζες του από το 1982 και πλέον έχει καθιερωθεί ως ένα Tuning Week.

Kάθε χρόνο, πάνω από 120.000 επισκέπτες επισκέπτονται το event για να θαυμάσουν τα πάνω από 6.000 αυτοκίνητα του ομίλου VAG και να γνωρίσουν τους ιδιοκτήτες τους ή και να συζητήσουν με τους περίπου 120 εκθέτες από τον χώρο της βελτίωσης, αξεσουάρ και ήχου.

 

Τι πιο ιδανικό από το να συμμετάσχουμε και εμείς στο Worthersee 2019 και να δείξουμε τα καμάρια μας σε αυτό το τεράστιο event!!!

 

Η ιδέα / το πλάνο ενδεικτικά είναι ως εξής:

- Ξεκινάμε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 από την Αθήνα.

- Έχουμε κάποιες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση & διανυκτέρευση στις παρακάτω πόλεις:

- Κατερίνη

- Βελιγράδι

- Βουδαπέστη

- Βίεννη

- Παρασκευή 31 Μαΐου φτάνουμε στο Worthersee όπου και παραμένουμε μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου.

- Κυριακή 2 Ιουνίου ξεκινάμε την διαδρομή της επιστροφής μετις παρακάτω πόλεις για διανυκτέρευση και ξεκούραση:

- (Ανκόνα) Αγκώνα από όπου θα πάρουμε το καράβι προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα, ανάλογα με την πόλη αφετηρία του κάθε συμμετέχοντα.

- Και την Δευτέρα 3 Ιουνίου το βράδυ θα φτάνουμε στις πόλεις μας από όπου αναχωρήσαμε.

 

Ενδεικτικά τα κόστη για αυτό το εγχείρημα είναι τα παρακάτω:

- Η συνολική απόσταση είναι 2887km που θα διανύσουμε, που μεταφράζεται σε: 28.87 * 7.5lt/100 * 1.6 €/lt = €346,44 για τα καύσιμα περίπου

- Εισιτήριο πλοίου ανά επιβάτη σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα = €89

- Εισιτήριο πλοίου ανά όχημα = €129

- Εισιτήριο Worthersee για 1 όχημα με 2 επιβάτες (επισκέπτες) = €50 για τις 4 ημέρες

- Διαμονή 9 ημερών σε δίκλινο δωμάτιο τετράστερου (4*) ξενοδοχείου = €300

- Διεθνές δίπλωμα οδήγησης, σε περίπτωση διέλευσης από χώρες εκτός ΕΕ = €50

 

Το σύνολο με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται στα €650 ανά άτομο + τα προσωπικά έξοδα του καθενός.

Οι παραπάνω υπολογισμοί έχουν γίνει υποθέτωντας ότι ανά όχημα θα υπάρχουν 2 επιβάτες και με χρήση 2κλινου δωματίου στα ξενοδοχεία και 4κλινης εσωτερικής καμπίνας στο πλοίο. 

 

Ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος σε αυτό το απίστευτο ταξίδι; Θέλετε να είστε ένα από τα τουλάχιστον 20 άτομα και 10 οχήματα που θέλουμε να συμμετάσχουν ώστε να είναι μια πετυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία;

 

Τότε συνεχίστε παρακάτω! 

 

Καταρχήν όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από το VWClub δωρεάν ένα συλλεκτικό t-shirt που θα φτιάξουμε αποκλειστικά και μόνο για την περιοδεία, στο μέγεθος που επιθυμούν.

Τα επόμενα βήματα είναι να ξεκινήσουμε να συγκεντρώνουμε προκαταβολές από όλα τα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019.

Με τις προκαταβολές αυτές θα προαγοραστούν τα εισιτήρια μας για την συμμετοχή - είσοδο στο Worthersee και για να γίνουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία των πόλεων που θα διανυκτερεύσουμε καθώς και θα πληρωθούν τα έξοδα του καραβιού.

Η προκαταβολή ορίζεται στα: € 400 / άτομο.

 

Η λίστα των συμμετοχών παρακάτω θα συμπεριλαμβάνει μόνον όσους έχουν δώσει την προκαταβολή!

 

Link to comment
Share on other sites

Ξεκινάω να κρατάω χρήματα ήδη!

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραια περιοδεια ελπιζω να γινει και να βρεθουμε σαν ελληνες του εξωτερικου με παιδεια απο την πατριδα μας να ανταλλαξουμε ιδεες και να κνουμε νεες γνωριμιες..!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αγοράστηκε κουμπαράς γουρουνάκι και μπήκε το πρώτο 2ευρω

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδή βρισκόμουν στο περσινό event, θα χαρώ να βοηθήσω απαντώντας σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

 

Μερικές φώτο που τράβηξα, μπορείτε να δείτε εδώ: Link

Edited by Speedy
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο event και καλή ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό. !

Δεν θα μπορέσω να έρθω, οι ημερομηνίες είναι απαγορευτικές γιατί τα σχολεία κλείνουν μετά τις 15 Ιουνίου.

 

 

Link to comment
Share on other sites

δεν βλεπω κινητικότητα κανονίστε να μην ερθετε…………………..

Link to comment
Share on other sites

On ‎22‎/‎11‎/‎2018 at 2:47 ΠΜ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ said:

Υπάρχει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να λυθούν κάποιες απορίες που έχουμε?

Μπορεις να τις γράψεις εδώ μπορεί έτσι να βοηθήσεις κι άλλα μέλη

Link to comment
Share on other sites

Τα καύσιμα είναι δικά μου οκ, το ποσό βγαίνει 620 ευρώ συνολικά και όχι 650 και μου φαίνεται υπερβολικό να δώσω πάνω από 80% προκαταβολή. Αν ακυρωσω για κάποιο λόγο θέλω να ξέρω πριν πόσο καιρό να το κάνω για να πάρω το ποσό πίσω. Επίσης καλό ειναι να ξέρουμε σε κάθε πόλη τα ξενοδοχεία για να δούμε που θα μείνουμε. Συγγνώμη αν κουρασα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη, ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις απορίες και τα σχόλια σου. Παρακάτω θα προσπαθήσω να σου λύσω κάποιες από αυτές και φυσικά θα σου στείλω το τηλέφωνο μου για να μιλήσουμε επιπλέον αν θες, όντας ο υπεύθυνος για την 1η εκδρομή, της Γερμανίας.

 

Αρχικά ο Κώστας ανάρτησε το θέμα με συνοπτικές σχετικά λεπτομέρειες για να δούμε αν υπάρχουν 20 άτομα / 10 οχήματα τουλάχιστον για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

Ο αριθμός των 20 ατόμων είναι βασικός διότι μόνο έτσι επιτυγχάνουμε τις μειωμένες τιμές και κατά επέκταση πέφτει το κόστος για όλους. Οπότε αν κάποιος ακυρώσει θα πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία με όσους μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ευεργετικές τιμές. Για αυτό αν κάποιος τελικά δεν έρθει και δεν βρεθεί αντικαταστάτης τότε δεν λαμβάνει καμία επιστροφή! Όλοι αναλαμβάνουμε το ίδιο ρίσκο που αναφέρεις, του τι θα γίνει σε μια απρόοπτη για όλους περίπτωση.

Επίσης όσοι προσφέρουν τιμές, και ειδικά για εμάς από την Ελλάδα, ζητάνε σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους προκαταβολικά. Το ίδιο είχαμε αντιμετωπίσει και όταν πήγαμε Γερμανία.  

Έτσι τα ποσά θα δοθούν προκαταβολικά και θα μεταφερθούν σχεδόν αυτούσια για τα καταλύματα και τα εισιτήρια. Εξάλλου και αυτοί που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης δεν μπορούν να μετακινούνται κουβαλώντας μεγάλα ποσά για λόγους ασφαλείας και επιπλέον δεν είναι σίγουρο ότι έχουν δικαίωμα (capital controls) να στέλνουν στο εξωτερικό μεγάλα ποσά τελευταία στιγμή.

 

Το επόμενο διάστημα και εφόσον καταγραφεί ενδιαφέρον συμμετοχών τότε θα ολοκληρωθεί η αναζήτηση των τελικών καταλυμάτων. Τα ξενοδοχεία όπως αναφέρει ο Κώστας κοιτάμε να είναι 4 αστέρων (όπου υπάρχουν) και να έχουν πάρκινγκ για ασφάλεια. Το οποίο να ξέρεις κοστίζει! Ενδεικτικά στην 1η εκδρομή στην Ιταλία επειδή το ξενοδοχείο ήταν με ανοιχτό πάρκινγκ είχαμε ζητήσει (με επιπλέον κόστος) την φύλαξη των οχημάτων μας με φύλακα για όλο το βράδυ. 

Link to comment
Share on other sites

Δεδομένου ότι υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και έχουν εκφράσει την άποψη ότι το αρχικό πλάνο απαιτεί αρκετές ημέρες και ότι υπάρχει η ανάγκη για καλύτερη ενδεικτική κοστολόγηση το ΔΣ της λέσχης συγκέντρωσε τα ακόλουθα στοιχεία και σας ενημερώνει:

- Τροποποιείται το αρχικό πλάνο της εκδρομής όπως φαίνεται ακολούθως, αφαιρώντας τους προορισμούς Κατερίνη, Βελιγράδι, και Βουδαπέστη και εντάσσοντας τα σημεία Ιωάννινα και Ντουμπρόβνικ.

Έτσι μειώνονται οι ημέρες και οι οικονομικές απαιτήσεις του ταξιδιού. Το δρομολόγιο θα το βρείτε εδώ: https://goo.gl/maps/i17KibeRfvK2

Διανυκτερεύσεις θα γίνουν στις πόλεις Ιωάννινα (προαιρετικά για τους απομακρυσμένους), Ντουμπρόβνικ, Βιέννη, και Worthersee.

Η επιστροφή γίνεται με πλοίο από Ανκόνα και προτείνεται σαν τερματικός σταθμός η Ηγουμενίτσα (για όσους εξυπηρετούνται) καθώς η αναμονή μέχρι την Πάτρα προσθέτει επιπλέον ώρες στο ταξίδι.

 

Endeiktiko-Plano.png

 

- Για τα ξενοδοχεία εφαρμόζονται κριτήρια 3-4*, ύπαρξης ιδιωτικού πάρκινγκ, και περιλαμβάνουν πρωινό. Αρχικά προτείνονται τα ακόλουθα ξενοδοχεία με τα οποία το ΔΣ θα έρθει σε επαφή για να επιτύχει βελτιωμένες τιμές.

  •          Epirus Palace Hotel & Conference Center, 55,00 ευρώ / άτομο
  •      Kamara Dubrovnik (http://www.booking.com/Share-DuXKN1),  64,75 ευρώ / άτομο 
  •      Mercure Hotel Raphael Wien (http://www.booking.com/Share-t38IyUb), 87,50 ευρώ / άτομο Χ 2

  •      Reifnitz, 125,00 ευρώ / άτομο Χ 2

      - Ακολουθεί ενδεικτικό κοστολόγιο για όλα τα γνωστά σημεία. Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για αρχικές τιμές χωρίς βελτιωμένες προσφορές. Αυτές θα ληφθούν με την συγκέντρωση 20 συμμετοχών.

       Endeiktiko-Kostologio.png

      - Το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεισφέρει το ταμείο της λέσχης στο κόστος διαμονής στα πρώτα 20 VIP μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή. Η συνεισφορά θα είναι ποσοστιαία και αναλογική με τα 10 έτη της ύπαρξης Κάρτας Μέλους.

      - Υπενθυμίζεται ότι δήλωση συμμετοχών γίνεται έως τις 15 Ιανουαρίου όπου και θα ξεκινήσει η λήψη προκαταβολών. 

 

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί μας φίλοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του μικρού αριθμού των ενδιαφερομένων (11) το Δ.Σ. της λέσχης αποφάσισε την αναβολή της διοργάνωσης της 2ης ευρωπαϊκής περιοδείας για φέτος. Φαίνεται ότι τόσο το κόστος (λόγω της μικρής συμμετοχής) όσο και οι ισχύουσες συνθήκες δεν ευνοούν την διεξαγωγή της, ωστόσο υπάρχει η πρόθεση να γίνει εκ νέου προσπάθεια.

Παρακαλούμε θερμά τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν τις δραστηριότητες της λέσχης δεδομένης της πρόθεσης για διεξαγωγή το 2020.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.