Jump to content
alexandros29

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ?

Recommended Posts

Δεν ανοιγει η πορτα συνοδηγου οταν πατω για να ανοιξουν οι πορτες.Ανοιγει μονο απο μεσα απο το εσωτερικο χερουλι.Σημειωτεον αν ανοιξω απο μεσα και την ξανακλεισω μετα ανοιγει απεξω αλλα το προβλημα ειναι οταν κλειδων.Τι παιζι παδια θελει αλλαγμα η κλειδαρια?Ειναι ηλεκτρομαγνητικη?

 

Link to comment
Share on other sites

Ξεκινα, βάζοντας καλο αντισκωριακο στην κλειδαριά με το πρόβλημα, παντού. Αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε πρέπει να διερευνηθεί αν έχει χαλάσει ο ηλεκτρικός διακόπτης ή ο μηχανισμός. Βαλε και μέσα στην τρύπα απ το κλειδι, μπόλικο.

Edited by turbomaniac
Link to comment
Share on other sites

Η κλειδαριά θέλει εσωτερικά λίπανση . Εάν πιάνουν τα χέρια σου πρέπει να βγει το εξωτερικό κάλυμμα της πόρτας -βλέπε you tube- και μετα η κλειδαριά. Με την κλειδαριά στο χέρι βγάζεις δυο βίδες -μια μικρή και μια μεγάλη- και κάτι κλιπς και διαχωρίζεις το ηλεκτρικό και το μηχανικο μέρος. Στο μηχανικό μέρος από πάνω βλέπεις ένα λαμακι με διχάλο στην άκρη, σε αυτό βάζεις λίγο αντισκωριακο και γράσο και ξανασυναρμολογεις και είσαι ΟΚ. Την τοποθέτεις στην πόρτα και πριν βάλεις το κάλυμμα τη δοκιμάζεις. Αλλιώς νέο ανταλλακτικό μαμάς 225 € και περίπου 50 εγκατάσταση. ΜΠΟΥΡΜΑΣ 250€ όλα. Δεν αξίζει να δώσεις τόσο χρήματα. Ψάξε στο διαδύκτιο πως βγαίνει το χερούλι, το εξωτερικό κάλυμμα  της πόρτας, η κλειδαριά και πως διαχωρίζεται. Καλή προσπάθεια.

Edited by Dimosthenis
Link to comment
Share on other sites

ειχα το ιδιο προβλημα πριν 15 μερες στην πισω αριστερη πορτα.ακριβος το ιδιο...εριξα ΠΟΛΥ σπρε'ι' γρασσο και μετα απο 10 ανοιξε κλεισε,εγινε καινουργια..

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ είχα θέμα με την κλειδαριά του συνοδηγού. Δεν κλείδωνε. Την εβγαλα, έριξα σπρει δούλεψα λίγο το ελατήριο και την ξαναέβαλα. Δούλεψε για μερικές μέρες ώσπου ξανακόλησε και αναγκάστηκα να την αλλάξω και ησύχασε το κεφάλι μου.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.