Jump to content
OMINUS

Από το 2023 η skoda θα παράγει το passat

Recommended Posts

Είναι πλέων επίσημο από το 2023 θα ξεκινά να παράγετε πλέων το Passat από την skoda.

 

Και όχι πλέων από Γερμανία.

 

Στο Kvasiny της Τσεχίας, θα συναρμολογείτε από το 2023 το Passat, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το Superb, με το οποίο μοιράζονται αρκετά μηχανικά μέρη.

 

Πηγή εδώ.

https://www.autoblog.gr/2018/11/16/epishmo-h-skoda-tha-paragei-to-vw-passat-apo-to-2023επίσημο-h-skoda-θα-παράγει-το-vw-passat-απ/

 

Link to comment
Share on other sites

VW Group: To Passat «πάει» Τσεχία και ένα νέο εργοστάσιο «γεννιέται» στην Αν. Ευρώπη

Το VW Group επενδύει 44 δις € στις νέες μορφές κινητικότητας, αναδιατάσσει την παραγωγή των μοντέλων των εταιρειών του στη Δ. Ευρώπη και με φόντο την ηλεκτροκίνηση, μεταφέρει την κατασκευή του Passat στην Τσεχία ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων στην Ανατολική Ευρώπη - κατά πάσα πιθανότητα στη Βουλγαρία ή στην Τουρκία

 

VW Group: To Passat «πάει» Τσεχία και ένα νέο εργοστάσιο «γεννιέται» στην Αν. Ευρώπη

Το VW Group επενδύει 44 δις € στις νέες μορφές κινητικότητας, αναδιατάσσει την παραγωγή των μοντέλων των εταιρειών του στη Δ. Ευρώπη και με φόντο την ηλεκτροκίνηση, μεταφέρει την κατασκευή του Passat στην Τσεχία ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων στην Ανατολική Ευρώπη - κατά πάσα πιθανότητα στη Βουλγαρία ή στην Τουρκία.

VW Group

Έχουμε επαναπροσδιορίσει τις στρατηγικές κατευθυντήριες γραμμές μας όσον αφορά στα εργοστάσιά μας. Κάνουμε όλες τις εγκαταστάσεις μας κατάλληλες για το μέλλον. Μεταξύ άλλων, αυτό περιλαμβάνει τη συστέγαση μοντέλων της ίδιας οικογένειας και ομοειδών προϊόντων ώστε να αυξήσουμε τις συνέργειες και να μειώσουμε το κόστος. Έτσι θα εκμεταλλευτούμε το πλήρες δυναμικό μας».

Με αυτή τη δήλωση ο Oliver Blume έδωσε σήμερα το στίγμα των προθέσεων του VW Group όσον αφορά τη γιγαντιαία αναδιοργάνωση που ήδη ξεκίνησε να συντελείται στα εργοστάσια όλων των μελών του στην Ευρώπη. Κι αυτό, με έναν και μόνο στόχο: να βρεθεί ο απαραίτητος κατασκευαστικός… χώρος που θα επιτρέψει από τα τέλη κιόλας της επόμενης χρονιάς να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας «φουρνιάς» ηλεκτρικών μοντέλων των VW, Audi, Seat και Skoda.

 

 

 

Πηγή εδώ 

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/vw-group-passat-paei-tsehia-kai-ena-neo-ergostasio-gennietai-stin-eyropi

 

Edited by OMINUS
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.