Jump to content
Nikos S

εγκέγαλος σασμαν megatronic

Recommended Posts

Αγαπητοί,

 

Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω με polo gti 6r.

Κατόπιν διάγνωσης δεν δουλεύει σωστά ο εγκέφαλος σασμαν χωρίς όμως να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα προς το παρών ( υπάρχει η ένδειξη του κλειδιού η οποία αναβοσβήνει μαζί με D1 , D2 κτλ).

 

Εκτός της αγοράς νέου εγκεφάλου γνωρίζεται αν υπάρχει άλλη λύση , όπως επισκευή η αγορά μεταχειρισμένου.ανακατασκευασμένου ;

 

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων 

Link to comment
Share on other sites

Τον Αύγουστο του 18 μου εμφανίστηκε η ίδια ένδειξη στο Α3 2009. Ο μάστορας μου είπε ότι αυτό σημαίνει αλλαγή εγκέφαλο του dsg. Αλλά το κιβώτιο δούλευε κανονικά καμία ανωμαλία. Φυσικά είδα κάτι σταγόνες λαδιού στο έδαφος και ο μάστορας είπε ότι η βαλβίδα εκτόνωσης του εγκεφάλου ίσως βγάζει λίγο λάδι. Έκανε μια πατέντα και σταμάτησε μέχρι να το αλλάξω. Η ζημιά θα κόστιζε 1500ευρω.  Όταν το έφτιαξα είδος ότι στο παλιό mechatronic οι βαλβίδες εντολής που δουλεύουν υδραυλικά είχαν μια φούσκα που ήταν ξεραμένη. Όταν την ακούμπησα είδα ότι ήταν σκισμένη στις ενώσεις της σερπατινας. Η βλάβη ήταν ότι σε μερικές στιγμές εχανε την Πίεση η αντλία του εγκεφάλου και διάβαζε σφάλμα (differential error) και έβγαζε την ένδειξη. 

Όταν φυσικά σκίστηκε τελειως η φούσκα έχασε όλο το λάδι ο  εγκέφαλος και με αφησε στην εθνική Σάββατο βράδυ επιστροφή από άδεια. Όταν άμαξα το mechatronic νόμιζα ότι είχα άλλο αμάξι. Καμία σχέση.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.