Jump to content
AUDI7

Επίσημο: Audi TT RS Facelift

Recommended Posts

Η Audi παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του TT RS, τόσο σε Coupe, όσο και σε Roadster έκδοση, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο για παραγγελία από αύριο.

Αποκτά νέους προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένα LED (Matrix LED στον πρόσθετο εξοπλισμό) φωτιστικά σώματα. νέα γρίλια, νέο μπροστά spoiler, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή.

Προσφέρεται σε 8 εξωτερικά χρώματα, όπου ανάμεσά τους συναντάμε και τα Kyalami Green, Pulse Orange και Turbo Blue. Υπάρχουν αλουμινένια ματ και γυαλιστερά μαύρα διακοσμητικά και μηχανικά φορά τον 2.5 TFSI κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 480 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη) ή τα 280 χλμ/ώρα (προαιρετικά).

Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω 7-τάχυτου S tronic αυτόματου κιβωτίου, με τις ζάντες να είναι 19″ ή 20″. Οι δαγκάνες των φρένων μπορούν να βαφτούν είτε σε μαύρο, είτε σε κόκκινο χρώμα, με την Audi να προσφέρει και την RS Sport ανάρτηση με ενεργά αμορτισέρ (πρόσθετος εξοπλισμός).

Στο εσωτερικό συναντάμε βελτιωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, σπορ καθίσματα επενδυμένα με Alcantara ή Nappa και αρκετά RS διακοσμητικά με μπλε ή κόκκινες λεπτομέρειες.

nbbbb.jpg

nbbb.jpg

nbb.jpg

nb1.jpg

nb4.jpg

nb2.jpg

Πηγή autoblog.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.