Jump to content
AUDI7

Audi Q4 e-tron Concept

Recommended Posts

Η Audi παρουσίασε το Q4 e-tron concept, το πρωτότυπο ενός compact πεντάθυρου SUV μήκους 4,59 μέτρων, πλάτους 1,9 μέτρων, ύψους 1,61 μέτρου, με μεταξόνιο 2,77 μέτρα, που θα περάσει στη παραγωγή το 2020.

Βασίζεται στην πλατφόρμα MEB και κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 306 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,3 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 180 χλμ/ώρα. Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 82 kWh που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το χώρο που υπάρχει στο δάπεδο μεταξύ των δύο αξόνων. Η αυτονομία του ανέρχεται στα 450 χιλιόμετρα, με την φόρτιση της μπαταρίας να γίνεται με ισχύ έως και 125 kW, με αποτέλεσμα η επαναφόρτισή της έως το 80% της χωρητικότητάς της να επιτυγχάνεται μέσα σε 30 πρώτα λεπτά της ώρας.

Το μοντέλο να χρησιμοποιεί κυρίως τον πίσω ηλεκτροκινητήρα των 204 ίππων και των 310 Nm ροπής και όταν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιεί τον μπροστινό ηλεκτροκινητήρα των 102 ίππων και 150 Nm ροπής, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε τετρακίνητο. Έχει ιδανική κατανομή βάρους 50/50, χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28 και προηγμένες δυνατότητες ανάκτησης ενέργειας.

bv3.jpg

bv1.jpg

bv.jpg

bv1.jpg

 

 

Πηγή autoblog.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.