Jump to content
ekaradimos

Golf - Επιδιόρθωση στις ταπετσαρίες πόρτας [Καπλαμάδες]

Recommended Posts

Εδώ και καιρό έχει ξεκολλήσει το ύφασμα στις 4 πόρτες. Ειδικά οι 2 πίσω είναι τελείως χάλια. Ψάχνω για καλό, αξιόπιστο και οικονομικό ταπετσέρη. Ξέρει κανείς για Ν. Προάστια (Ηλιούπολη)?

Έχω βρει με 25Ε ανά πόρτα και δε δίνω περισσότερα.

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και καλως ηρθες στο club με τα υφασματα στις πορτες. Αν το κανεις σου ειναι ευκολο να βγαλεις φωτος πως ειναι απο μεσα και πως περασε το υφασμα? Εμενα στο Passat μου ζητανε 50€ την πορτα και τα εχω αφησει.

Link to comment
Share on other sites

εγω αλλαξα μονο τις 2 μπροστινες ταπετσαριες με 30 ευρω την καθε μια χωρις φπα. ειναι κοντα στον σταυρο νιαρχο. εχουν περασει 1.5-2 μηνες απο τοτε και ολα οκ. αλλα νομιζω πως η διαφορα φαινεται αν αντεξουν πανω απο 3 χρονια για να δεις την ποιοτητα της δουλειας και των υλικων.

δεν εχει τσακισεις κτλ. ειναι πολυ καλη δουλεια. το μονο που δεν μ αρεσε ειναι που στην πορτα του συνοδηγου ξεχασαν να κουμπωσουν την φυσα με τον διακοπτη του παραθυρου και δεν εδινε ρευμα. το ειδα αμεσα και σ ενα λεπτο το εφτιαξαν και ολα κομπλε.

επισης αν το εκανα μονος μου θα βιδωνα και θα ξεβιδωνα τα πλαινα απο τις πορτες με το χερι με κατσαβιδι και οχι με ηλεκτρικο. αλλα νομιζω ετσι κανουν ολοι δυστυχως...

Link to comment
Share on other sites

εγω αλλαξα προσφατα της οροφης 120ευρω και ειχε ξεκολλήσει της πορτας οδηγου και απλα δεν μου πηρε λεφτα για τη πορτα αλλα καλυτερα φτιαξε τη δικια σου παρα να αγορασεις αλλη..

Link to comment
Share on other sites

εχω αλαξει ταπετσαρια στον ουρανο, κοστος 130 ευρω σε ταπετσιερη στη λαρισα. μου τον προτεινε γνωστο μαγαζι μεταχειρισμενων ανταλλακτικων της λαρισας καθως εψαχνα να βρω σε μεταχειρισμενο ουρανο να βαλω, αλλα δυστυχως ολοι ηταν στην ιδια μοιρα..οποτε προτιμησα να φτιαξω τον δικο μου.

με αριστα το 10 θα εβαζα ενα 7. υφασμα ιδιο με το μανατο, ομως λιγο απροσεχτος ο μαστορας και εκανε μερικους λεκεδες.

 

ερωτηση τωρα! μιας και αρχισαν να ξεκολανε οι ταπετσαριες στις πορτες, κυριως πισω δεξια, υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να φορεσουμε στο Μκ5 τις ταπετσαριες του Μκ6??? αν κουμπωνουν δεν μπαινω καν στη διαδικασια να φτιαξω τις ιδιες, προτιμω να κανω μια αναβαθμιση στο εσωτερικο! αν γνωριζει κανεις ας μας δωσει τα φωτα του...

Link to comment
Share on other sites

Καθάρισε το με μωρομάντηλο, θα φύγει.

 

Αν θες πραγματική ανανέωση, κάνε τα δικά σου δερμάτινα (ή δερμάτινα & αλκαντάρα) καθίσματα - καπλαμάδες - τιμόνι.

 

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

για να ειμαι ειλικρινεις, δεν ειμαι και τοσο φαν του δερματος..μονο το τιμονι ειναι δερμα και ο λεβιες ταχυτητων. απλα ελεγα αν κουμπωνουν στο πενταρι καπλαμαδες απο το εξαρι, βρισκω στο https://www.ebay-kleinanzeigen.de/ σε αριστη κατασταση και σε καλη τιμη κι ελεγα να γινει μια ανανεωση! αυτο που δεν μ αρεσει στο πενταρι, ειναι οτι δεν ειναι του  οδηγου στο ιδιο στυλ. (του οδηγου ειναι με επιπεδη λαβη για να κλεινουμε την πορτα, ενω ολοι οι υπολοιποι ιδιοι.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.