Jump to content
kosigal

Λαμπάκι abs

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά....

Vw polo 1.4 μοντέλο 2006 μου άναψε λαμπάκι  abs μόνιμα αναμένω και του χειρόφρενου να ανάβω σβήνει... πήγα συνεργείο και μου έβγαλε πρόβλημα ρελέ πολλαπλών λειτουργιών με κόστος 30€... μέχρι εδώ καλά.. μπήκα όμως και το έψαξα λίγο και βρήκα ότι φταίει μια ασφάλεια που είναι πάνω στην μπαταρία την αλλάζεις και όλα καλά....η ερώτηση μου είναι παίζει να ήταν αυτό το ρελέ η με έπιασε κότσο και πλήρωσα 30 € έτσι...

 

IMG_20190724_195222.jpg

Link to comment
Share on other sites

Στο καλώδιο κόκκινο πράσινο μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει το σιδερακι

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πας στον μάστορα σου και να του πεις ευγενικά και χωρίς μανούρα τις ανησυχίες σου και να σου εξηγήσει τι ακριβώς έκανε και πως το κοστολογησε. Πες του ότι δεν το κάνεις αυτό επειδή αισθάνεσαι ότι σε κορόιδεψε, απλά θες να εξηγήσεις σε κάποιον τρίτο που σε μαλωσε για το κόστος της επισκευής.

 

Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk

 

 

 

 

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Καλησπέρα και από μένα. Αφού δε σου έβγαλε διάγνωση ο μηχανικός «μονάδα ABS» & 700€ κοστουμάκι, να είσαι ικανοποιημένος. Το έχω αναφέρει το θέμα μου στο φόρουμ για το παλιό μου Polo ίδιο με το δικό σου, το είχα 1 χρόνο+ χωρίς ABS & μετά το ετήσιο σερβις, μου είχαν πει πως το όλο θέμα τελικά ήταν μια ασφάλεια.

Στο θέμα σου τώρα, αν ήταν μια ασφάλεια η αιτία του προβλήματος, για ψάξιμο κλπ & αλλαγή της θα σου είχε πάρει 15-20€. Τώρα για το πρόβλημα που σου ανέφερε ο μηχανικός πως είχε το αυτοκίνητο, σου πήρε 30€.

Προσωπικα μου ακούγεται ένα λογικό κόστος για να λύσω ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε το 10ετίας+ αυτοκίνητό μου. Δε θεωρώ πως πρέπει να κανεις κάτι, απλά την επόμενη φορά να είσαι μπροστά του όταν κάνει το ψάξιμο ή να είσαι ακόμα πιο διερευνητικός εκεί μαζί με το μηχανικό ως προς την εύρεση της λύσης της βλάβης (σε περίπτωση που ήδη ήσουν αυτή τη φορά).

Αυτα από εμένα, καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.... τελικά δεν έκανα τίποτα απλά από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτικός.... μετά από τόσα χρόνια στα αυτοκίνητα δεν το δέχομαι να πληρώνω τσάμπα πράγματα... καλές διακοπές σε όλους...

Link to comment
Share on other sites

Γινεται να μου πεις ποια ασφαλεια σου αλλαξε γιατι μαλλον εχω το ιδιο προβλημα. Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.