Jump to content
Guest Polakias TDI

Αίγιο: Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο

Recommended Posts

Guest Polakias TDI

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε γιαγιά και εγγονό, σκοτώνοντάς τους ακαριαία. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος στο Αίγιο ήταν ένα κάμπριο BMW M3.


Ο 28χρονος, με συνεπιβάτιδα μία νεαρή όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο στις Καμάρες, χτύπησε γιαγιά και εγγονό και τους σκότωσε ακαριαία. 
 

aigio_autokinito_dyo 

 

aigio_autokinito_ena

 

aigio_autokinito_tria
 

Όπως φαίνεται, η μπροστά ρόδα του αυτοκινήτου έχει συνθλιφτεί. Το όχημα έχει υποστεί ζημιές σε πολλά σημεία, ενώ οι πλευρικοί αερόσακοι έχουν ανοίξει.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος μετά το τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρά τους στενούς δρόμους. Συνέχισε την τρελή του πορεία μέχρι να φθάσει στο εξοχικο της οικογένειάς του που βρίσκεται κοντά στην παραλία. Στη συνέχεια, αφού άφησε το αυτοκίνητο, βούτηξε στη θάλασσα για να κρυφτεί σε ένα σκάφος όπου τελικά συνελήφθη.

 

Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/919867/aigio-to-autokinito-pou-prokalese-to-tragiko-trohaio/

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Το θέμα δεν το ανέβασα για να δούμε το αυτοκίνητο. Το ανέβασα για να δει ο οποιοσδήποτε θερμοκέφαλος επισκέπτης ή μέλος του forum τι μπορεί να προκαλέσει ο συνδυασμός γκαζιού & απερισκεψίας, άγνοιας κινδύνου, υπερβολικής ονείρωξης ή όλων μαζί. Δυο νεκροί, ένας από τους οποίους μικρό παιδάκι, που θα μπορούσε να είναι παιδί μου, ανίψι μου, ξαδερφάκι μου ή φιλαράκι μου.

Και ο δολοφόνος να τρέχει σε δικηγόρους που έχουν κάνει τέχνη την αθώωση ενόχων, επικαλούμενος απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου μετά το συμβάν δια πνιγμού (γελάνε και οι μαρίδες) και ψυχιατρικές γνωματεύσεις, ενώ η ναυτική δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ, ΟΧΙ ΠΟΤΟ, ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ, ειδικά τα νεούδια. Γιατί θα πάρετε κόσμο στο λαιμό σας & θα το έχετε κρίμα στο λαιμό σας μια ζωή, για μια γ******* στιγμή.

 

ΥΓ: είμαι εξοργισμένος με το γεγονός.

Link to comment
Share on other sites

Το διαβασα χθες στο γραφείο και μου χαλασε η μέρα.

Τι να πεις σε αυτον τον πατερα που ελεγε οτι ειδε το μωρο με ανοιγμενο κεφαλι.

Οσο για τον τύπο που πανε να τον βγαλουν λαδι,τι σημασια εχει φιλε,ειτε φαει 2-5-10-20 χρονια,οι ανθρωποι δεν ξαναγυρνανε πισω.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Αυτά σκεφτόμουν & γω, τον πατέρα & τη μάνα & τρελαινόμουν από τη σκέψη.

Συμφωνω πως οι άνθρωποι δε γυρίζουν πίσω, αλλά επειδή έχουμε την τάση να ξεχνάμε οι Έλληνες, μια πραγματική & παραδειγματική τιμωρία θα μας έμενε πιο έντονα στη μνήμη. Αλλά όταν βλέπεις να πάνε να τον βγάλουν λάδι όπως λες, σκέφτεσαι τι νόημα έχει η τιμωρία στη χώρα του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» και που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, κυριολεκτικά.

Κριμα, θλίβομαι αληθινά.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά γίνονται σχεδόν κάθε μερα, απλά δε παίρνουν πάντα δημοσιότητα. Έχουμε τραγική άγνοια κινδυνου, νομίζουμε ότι είμαστε οδηγαρες και τρέχουμε σαν τρελοί επειδή σε εμάς δε θα συμβεί τίποτα. Κοιμόμαστε όρθιοι.... εχω τρακάρει σοβαρά πανω απο 3 φορες, τις περισσότερες επειδή έτρεχα και κάποιες επειδή δεν πρόσεχα. Είναι θαύμα που δεν ειμαι ανάπηρος και δεν αφησα κάποιον ανάπηρο

 

Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ο συγκεκριμένος καγκουρας, εχει ιστορικο, ναρκωτικούλια, καταδίωξη απο αστυνομικους, σύγκρουση με μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ, τραυματισμός δυο αστυνομικών κλπ.
.
Μπουμπούκι σας λεω!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εχει δικιο ο turbomaniac,ολοι μας σε αυτες τις ηλικιες εχουμε κανει καγκουριες που θα μπορουσαν να εχουν καταληξει σε αναλογα περιστατικα,δυστυχως χρειαζεται ενα μονο δευτερολεπτο για να γινει η μαλ@κι$.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ηταν «φτιαγμενο» το παλικαρι δεν καταλαβαινε και πολλα..
Ειχε και m3 οποτε δεν θελει και πολυ να γινει το κακο

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.