Jump to content
AUDI7

Επίσημο: Audi RS Q3 και Audi RS Q3 Sportback με 400 άλογα!!

Recommended Posts

Η Audi παρουσιάζει τα RS Q3 και Audi RS Q3 Sportback. Τα μοντέλα φορούν τον αναβαθμισμένο 2.5 TFSI κινητήρα που αποδίδει 400 άλογα με 480 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνουν σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα η τελική ταχύτητα να αυξηθεί στα 280 χλμ/ώρα.
Ο κινητήρας διαθέτει αρκετά αλουμινένια μέρη και έτσι το βάρος του έχει μειωθεί κατά 26 κιλά, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με RS Sport εξάτμιση με μαύρες απολήξεις.
Συνδυάζεται με S tronic 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η ανάρτηση χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 1 εκατοστό, με τα ενεργά Dynamic Chassis Control αμορτισέρ να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό.
Τα φρένα αποτελούνται από εξαπίστονες χαλύβδινες δαγκάνες και σιδερένιους δίσκους 375 mm μπροστά και 310 mm πίσω, με τις αλουμινένιες δαγκάνες με carbon-κεραμικούς δίσκους 380 mm μπροστά και 310 mm πίσω, να τις συναντάμε στον πρόσθετο εξοπλισμό.
Το Audi drive select διαθέτει 6 προγράμματα λειτουργίας (comfort, auto, dynamic, efficiency individual, RS1 και RS2), που αλλάζουν τις ρυθμίσεις του συστήματος διεύθυνσης, των αναρτήσεων, του κιβωτίου, του κινητήρα και του ήχου της εξάτμισης.
Σχεδιαστικά τα μοντέλα ξεχωρίζουν από το νέο bodykit, την μαύρη γυαλιστερή γρίλια, την μαύρη αεροτομή, τις 20″ ή 21″ ζάντες και τις διπλές οβάλ απολήξεις των εξατμίσεων. Προσφέρονται και στα δύο νέα χρώματα Kyalami Green και Nardo Grey, ενώ υπάρχει και ένα πρόσθετο πακέτο που αντικαθιστά τις μαύρες γυαλιστερές πινελιές με αλουμινένιο φινίρισμα.
Στο εσωτερικό των Audi RS Q3 και RS Q3 Sportback υπάρχουν μαύρες Nappa δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, μπλε ή κόκκινες ραφές, μπλε ή κόκκινα διακοσμητικά, σπορ καθίσματα, αλλά και το Virtual Cockpit Plus.
Οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν μέχρι τα τέλη του έτους. Το Audi RS Q3 ξεκινά στη Γερμανία από τις 63.500 ευρώ, ενώ το Audi RS Q3 Sportback από τις 65.000 ευρώ.
Πηγή autoblog.gr

Audi-RS-Q3-and-Audi-RS-Q3-Sportback-2020-41.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.