Jump to content
Sakis196

VW Golf 4 Service 1.4l και κλειδι

Recommended Posts

Καλησπερα πριν 2 μηνες απεκτησα ενα vw golf mk4 2002 1.4l 16V 75HP AXP με 280.000km σε αριστη κατασταση ατρακαριστο απο 1 ιδιοκτητη, θελω να το κανω service γιατι ηταν 2 χρονια ακινητο τι πρεπει να αλλαξω? απο λαδια διαβασα οτι θελει 10w40, τι πρεπει να προσεχω σε αυτο το μοτερ, και επειδη ειχε ενα κλειδι παρελαβα σημερα απο aliexpress μετα απο 20 μερες, αναδιπλουμενο και απλο με τα τσιπακια μεσα γυρω στα 4€ ολα μαζι λετε να ειναι μουφα?

Link to comment
Share on other sites

Άλλαξε λάδια φίλτρα και μπουζί. Τσεκαρε μπαταρία λάστιχα αμορτισέρ φρένα και το μοτέρ γενικά για καμία διαρροή (κυκλοφόρητες νερού). Γενικά το μοτέρ δεν πάει δεν είναι για πολλά πολλά. Καλα χιλιόμετρα!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για να δουλέψει το αναδιπλούμενο κλειδί πρέπει να αλλάξεις και την μονάδα άνεσης του με μία που υποστηρίζει και τηλεχειρισμό εκτός αν το αυτοκίνητο έχει ήδη μαμα τηλεχειρισμό,αν είναι έτσι θέλει απλά προγραμματισμό και εγω απο aliexpress πείρα το αναδιπλούμενο και κλειδώνει-ξεκλειδώνει μια χαρά απλά έχει ένα θέμα με την απόσταση (που μπορεί να φταίει και η μονάδα άνεσης μου) και δεν πιάνει οσο μακριά θα ήθελα.Επίσης θέλει και adapting το κλειδί στο immobilizer του αυτοκινήτου για να μπορείς να βάζεις μπρός το αυτοκίνητο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.