Jump to content
Chris3420

Vw golf 5 gt etuners η revlimit??

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά γνωρίζω ότι το παρόν θέμα έχει ξανά ανοιχτεί στο παρελθόν αλλά επειδή το παρελθόν από το παρόν απέχουν στο θέμα της εξέλιξης και της προόδου και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα λοιπον έχω ένα vw golf 5 gt με όλα τα απαραίτητα περιφερειακά δηλαδή s3 cooler,dp70 με σωληνώσεις 63.5 μέχρι και το τελικό,φίλτρο κν με εισαγωγή και σκαστρα ανοιχτου forge..εδώ που μένω εγώ είμαι λίγο περιορισμένος στο θέμα πρόγραμμα οποτε έχω να επιλέξω ανάμεσα σε revlimit και etuners,το revo το έχω αποκλείσει ήδη και δεν θα ήθελα να γίνει καθόλου λόγος,αλλά το μοναδικό που θέλω είναι η γνώμη σας με βάση την εμπειρία σας πάνω στο θέμα για το πιο θα ήταν καλύτερα να βάλω.. 

ΥΓ: δεν κυνηγάω τα πολλά άλογα απλώς θέλω μια καλύτερη απόδοση για τον κινητήρα μου όπως και κατανάλωση σε safe πλαίσια...Ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Γιατι οχι το revo το εχω τεσσερα χρονια και ειναι πολλη καλο και εχω και μικροτερη καταναλωση καυσιμου αν δεω το παταω και πολλη ομαλη λειτουργια κινητηρα.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν ανοιχτα θεματα ηδη


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.