Jump to content
vasilisrx8

μεγάλο σέρβις σε polo 6c 1.4tdi

Recommended Posts

σέρβις σήμερα στο polo 6c 1.4tdi αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου,τροχαλία και τεντοτηρα(ina),αλλαγή αντλίας νερού με geba η οποία καταργεί το ταπωμα της εργοστασιακής αντλίας που όταν είναι κρύο το μοτέρ δεν κυκλοφορεί τα νερά για να ζεσταθεί πιο γρήγορα ΑΛΛΑ μετά από καποιες χιλιάδες χλμ κολλάτε είτε κλειστό και ανέβαζε θερμοκρασία στον Θεό το αμάξι είτε ανοιχτό που δεν είχε θέμα.εμενα άνοιγε και έκλεινε με δυσκολία και κάποια στιγμη θα τα έπαιζε.είχα πάει για να την αλλάξω έτσι και αλλιώς αλλά με ενημέρωσε και ο Λάτσης ότι καλό θα ήταν να την αλλαξω.φιλτρο λαδιού,λάδι,παραφλου και φίλτρο πετρελαίου μαζί με εργασία 460 με ΦΠΑ.
όσοι έχετε αυτό το μοντέλο πηγαινεται να αλλάξετε την αντλία οπωσδήποτε μην το αμελησετε για κανέναν λόγο.
χλμ αμαξιού 69730 και χρόνια 5 παρά δύο μήνες.ο ιμάντας επερνε ακόμα χλμ και με προέτρεψε ο μηχανικός να μην το αλλάξω.εξαλλου η vw λέει 7 χρόνια ή 150000χλμ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Polakias TDI

Την αντλία την είχα αλλάξει στην εγγύηση (4 έτη είχα) και ο νέος κάτοχος του αυτοκινήτου απλά με ενημέρωσε (χωρίς απαιτήσεις ή παρατράγουδα) πως του ξαναπαρουσίασε θέμα (εκτός εγγύησης). Λογικά η VW τοποθετεί τον ίδιο ακριβώς τύπο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ιμάντα και εμένα μου είχαν πει πως μπορεί να κάνει αρκετά χιλιόμετρα, μιας και βάζουν άλλου τύπου ιμάντα (πιο ενισχυμένο) ελέω πετρελαιοκίνητου οχήματος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.