Jump to content
DimitrisPoloGti

Πρόβλημα στο DsG polo gti

Recommended Posts

Καλησπέρα σας , έχω ένα Polo Gti DSG 2011  τη Δευτέρα ενώ κατεβαίναμε από Δομοκό με κατεύθυνση προς Θηβα άναψε η ένδειξη με το γερμανικό κλειδί στις ταχύτητες , να πως δεν είχα κανένα ήχο , αλλαγή στις σχέσεις ταχυτήτων η οτιδήποτε θα μπορούσε να με προβληματίσει . Εκείνη τη στιγμή παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία όπου έκανα και service πριν 2 εβδομάδες ( και τα τελευταία 5 χρόνια όπου έχω το αμάξι ) και τους λέω ότι μου βγάζει αυτή την ένδειξη , με συμβουλεύουν να βρω ένα συνεργείο να βάλω εγκέφαλο επάνω για να δούμε τι πρόβλημα βγάζει . 
Φτάνοντας στη  Θηβα ενώ έχω κάνει 160 χλμ και βάλε από την ώρα που έχει ανάψει η ένδειξη πάω σε ένα συνεργείο που μου σύστησε ένας φίλος , που ο μάστορας εργαζόταν μέχρι και πρόσφατα στη VW . 
Βάζει τον εγκέφαλο κ βγάζει σφάλμα στο φίλτρο λαδιού του DSG  κάτι τέτοιο , προσπαθεί να το σβήσει δεν έσβηνε  ... γενικά μου λέει πως ενδεχόμενος θέλω αλλαγή Mechatronic . Ξανά καλώ την αντιπροσωπεία και μου λένε 1300€ καινούργιο , ψάχνομαι λίγο βρίσκω μεταχειρισμένο 550€ .
Με καθησυχάζει ο μάστορας και μου λέει πως πρέπει να ανοίξει το DSG για να δει τη συμβαίνει και μετά κάνω ότι θέλω . 
Την επόμενη ημέρα ενώ το έχω πάρει το αμάξι σπίτι μου και πάλι δεν διέκρινα κάτι αξιοπερίεργο και το πήγα το πρωί εκεί το ανοίγει και διαπιστώνει πως το DSG έχει παραπάνω λάδι από όσο έπρεπε να έχει . Αφαίρεσε το λάδι και έβαλε εκ νέου όσο χρειαζότανε και μπόρεσε διέγραψε τη βλάβη . Κάλεσα την αντιπροσωπεία και τους ενημέρωσα τη έχει γίνει και μου είπανε πως αποκλείεται και μάλλον θα χρειαστώ αλλαγή Mechatronic ... 

Ποιον να πιστέψω ;;; Με έχουν τρελάνει . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;;;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.