Jump to content
doggy

Corona Virus / CoVID-19 / Κορονοϊός

Recommended Posts

Αγαπητά μας μέλη,  φίλοι της παρέας μας,

 

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, βρισκόαμστε εν μέσω μιας μεγάλης, παγκόσμιας πανδημίας η οποία έχει εξαπλωθεί σε βαθμό που (δικαίως του λόγου) μας τρομοκρατεί όλους.

Την στιγμή που γράφω αυτό το δημοσίευμα στην Ελλάδα έχουμε 331 συνανθρώπους μας που νοσούν και παράλληλα 181.377 παγκοσμίως.

 

Όπως έχετε ακούσει στα media, είναι σοφό να παραμείνουμε όλοι μέσα. Να ακούσουμε τα όσα προτείνουν οι γιατροί ανά την υφήλιο και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, και να μην το παίξουμε μάγκες με την λογική του "σιγά μωρέ αδερφέ, εγώ θα αρρωστήσω;". Γιατί με αυτή την νοοτροπία θέτουμε σε κίνδυνο όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας!

Και όπως έχετε δει, η ασθένεια αυτή είναι θανατηφόρα για αρκετούς συνανθρώπους μας που έχουν εξασθημένο ανοσοποιητικό σύστημα!!

 

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και θέλοντας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να διασφαλίσουμε πως όλα μας τα μέλη θα παραμείνουν υγιή και δυνατά, το VWClub προχωρά σε άμεση παύση των δραστηριοτήτων του. Κατά συνέπεια τυχόν καφέδες / μίνι εκδρομές / συναντήσεις για βολτίτσες που είχαμε στα σκαριά καθώς και η Πανελλήνια εκδρομή μας αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

 

Εκ μέρους του ΔΣ της Λέσχης και της Ομάδας Διαχείρισης του Forum θέλω να σας παρακαλέσω όλους να μειώσετε τις μετακινήσεις σας στο ελάχιστο δυνατό για τις επόμενες εβδομάδες.

Μόνον με το να παραμείνουμε μέσα στα σπίτια μας θα μπορέσουμε να αλλαξουμε την καμπή αυτής της ασθένειας.

Οι σκέψεις μας είναι σε εσάς και στους αγαπημένους σας!

Να προσέχετε!

 

Stay safe so that we can ride together for many more years to come! 

 

Κώστας.

Link to comment
Share on other sites

Μιας ήμαστε στα του ιού.

 

Η VW  FIAT και η RENAULT κλείνουν τα εργοστάσια τους για μερικές εβδομάδες λόγο ιού.

 

Πηγή εδώ

 

https://www.google.com/amp/s/m.lifo.gr/now/economy/274167/koronoios-vw-kai-fiat-kleinoyn-ergostasia-skepseis-gia-kratikopoiiseis-se-italia-gallia%3famp

 

https://www.in.gr/2020/03/17/auto/xeirofreno-stin-paragogi-kai-tou-omilou-vw-stin-eyropi/amp/

Edited by OMINUS
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ετσι πρεπει. μενουμε σπιτι. εγω εχω βαλει στην ακρη το γκολφ και χρησιμοποιω το αλφα ρομεο για να μην μπαινω σε πειρασμο για βολτες :p

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητά μας μέλη,

 

από όσο βλέπουμε η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη και κατά συνέπεια η οργάνωση κάποιας συνάντησης είναι δύσκολη.

Ίσως, αν περάσουμε την περίοδο του lockdown και υπάρξει ενδιαφέρον, να οργανώσουμε μια βόλτα με τα αυτοκίνητά μας, χωρίς όμως να επισκεφθούμε κάποιο καφέ. Απλά βόλτα με τα οχήματα, ίσως μια στάση σε κάποιο πάρκινγκ να πούμε ένα γεια εξ'αποστάσεως και με μάσκες υποχρεωτικά για όσους συμμετάσχουν.

 

Από ενδιαφέρον και μόνο, αν έχετε κάποια άποψη επί του θέματος, απαντήστε εδώ! :)

Link to comment
Share on other sites

ας μας ανοιξουν πρωτα και ολα θα γινουν...εγω ειμαι μεσα εφοσον υπαρχουν πρωτα οι προυποθεσεις...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ μαζί σου!

Όχι τίποτε άλλο, θα είμαι Ελλάδα από 19/12 μέχρι 15/1 και το πόλο έχει να κουνηθεί από τον Μάιο... μια βολτούλα την χρειάζεται :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι άσχημη ιδέα το πάρκινγκ  :thumbsup2: 

 

Αρκεί βέβαια να δούμε πότε θα φύγει το lockdown (γενικό κλείδωμα) γιατί βλέπω μέχρι της 15 Δεκεμβρίου τουλάχιστον να ναι τα πάντα κλειστά...

 

 

Καλα να ήμαστε όλοι μας βέβαια με υγεία πάνω από όλα 

Edited by OMINUS
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Υπομονή και αγάπη θέλει, όλα στο μυαλό μας είναι και η κλεισούρα είναι ευκαιρία να μάθουμε καλύτερα να προσφέρουμε στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να εξασκήσουμε στην υπομονή μας και γιατί όχι να προσευχόμαστε περισσότερο. Και η αρετή εξάσκηση θέλει και εκπαίδευση. Και όταν γίνουμε καλύτεροι κάνουμε και τους άλλους καλύτερους γύρω μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Μην τσακωνεστε αν κάνουν ανοησίες οι φίλοι σας και συγγενείς σας, συμβούλεψε μια φορά και αν επιμένουν αφήστε τους, θα το καταλάβουν μόνοι τους και δε θα χρειαστεί καν να τους πείτε "στα λεγα", ενώ αν είχατε λάθος εσείς θα το διαπιστώσετε σύντομα μόνος σας χωρίς φωνές και φασαρίες. Ας νικήσουμε το χειρότερο ελάττωμα μας, τον εγωισμό που μας τρώει τη ψυχή και μας κάνει να φερομαστε σαν ανόητοι.

Sent from my A80Pro using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.