Jump to content
Γιώργος!

ανέβασμα στροφών για να ανέβει ανηφόρα

Recommended Posts

έχω μια απορία εδώ και καιρό. έχω το polo 1.4 tdi 90 hp ( το αμάξι φοράει πρόγραμμα), επειδή έχω οδηγήσει και άλλα ντιζελακια και πιο μικρά κ πιο μεγάλα, το συγκεκριμένο για να ξεκινήσεις με 1η σε ανηφόρα πχ πρέπει να κρατήσεις 2000 στροφές και να συμπλεκταρεις για να ανέβεις λες κ δεν έχει δύναμη. στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να φταίει ο συμπλέκτης που πιάνει πιο ψηλά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα. διάβασα αλλα φόρουμ κ κάποιοι είχαν το ίδιο θέμα σε opel και BMW και μετά από ψάξιμο λένε ότι έφταιγε το dpf/egr και λένε ότι τα έκαναν κατάργηση ή άλλοι τα καθάρισαν κλπ και το αμάξι έστρωσε. εσείς το έχετε παρατηρήσει?

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν έχω Diesel έχω πετύχει αρκετά ξένα φόρουμς και βλέπω και αρκετούς προγραμματιστές εδώ στην Ολλανδία που προσφέρουν κατάργηση EGR για την επίλυση "προβλημάτων" που έχουν τα TDI.

Θα πρότεινα βέβαια αρχικά να πας για ένα καθαρισμό και βλέπεις μετά.

Link to comment
Share on other sites

Εχω 2 μικρα diesel οχι vw, 95hp και τα δυο ανεβαινουν ανηφορα χωρις συμπλεκταρισμα αν ειναι ηπια η κλιση μονο συμπλεκτη αφηνεις και ανεβαινει.

Σε polo που ειχα οδηγησει 2-3 φορες ηθελε συμπλεκτη και γκαζωμα για να ανεβει. λιγο η κλιμακωση της 1ης λιγο η χαρτογραφηση της ηλ περαλουδας γκαζιου το χαντακωσαν


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.