Jump to content
kouliss

Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους - VIP Members

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της λέσχης αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης της κάρτας μέλους στα 10€. Για πληροφορίες επικοινωνείτε με το ταμία της λέσχης @KOSTAS MK5 μέσω Προσωπικού Μηνύματος για να σας δώσει λεπτομέρειες.

Για τα μέλη του φόρουμ που επιθυμούν να εγγραφούν στην λέσχη και να ενισχύσουν το σωματείο το κόστος εγγραφής διαμορφώνεται στα 15€.


Παράλληλα ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ανέπαφων ενεργειών δημιουργήθηκε ειδική σελίδα-Portal για τα VIP μέλη που μπορούν να δούν την Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους, το ιστορικό των οικονομικών τους ενισχύσεων καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
 

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν να συνδεθούν με το email και το κωδικό του φόρουμ στην ακόλουθη διεύθυνση για να δουν την προσωπική Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους. Η διεύθυνση είναι https://www.vwclub.gr/vip

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.