themata Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Καλημέρα σας, μόλις παρατήρησα το πρόβλημα που σας παραθέτω στις φωτογραφίες, ενώ οι υπολοιπες πόρτες είναι εντάξει, η πορτα του συνοδηγου εχει θέμα με το υλικό το οποίο όσο το ακουμπάς τόσο κόβεται. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούργιο το 2009 και βρίσκεται μονίμως σε πυλωτή και δεν έχει φαει ιδιαίτερο ήλιο έχετε κάποια άποψη, γνώμη, συμβουλή για να το επισκευάσω ή αντικαταστήσω? ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj mitsos Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Καλημέρα σας, μόλις παρατήρησα το πρόβλημα που σας παραθέτω στις φωτογραφίες, ενώ οι υπολοιπες πόρτες είναι εντάξει, η πορτα του συνοδηγου εχει θέμα με το υλικό το οποίο όσο το ακουμπάς τόσο κόβεται. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούργιο το 2009 και βρίσκεται μονίμως σε πυλωτή και δεν έχει φαει ιδιαίτερο ήλιο έχετε κάποια άποψη, γνώμη, συμβουλή για να το επισκευάσω ή αντικαταστήσω? ευχαριστώ Δε χρειάζεται γνώμη αντικαθιστάς τον βραχυωνα. του έκατσε αστοχία υλικού στο πλαστικό συμβαίνουν αυτά. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themata Posted July 23, 2020 Author Report Share Posted July 23, 2020 ποιο ανταλλακτικό είναι? πως το ψαχνω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramis Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 (edited) Δεν έχω Golf mk6, σου γραφώ με κάθε επιφύλαξη. Το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι δεν είναι η λαβή της πόρτας, αλλά το κάλυμμά της. Ο κωδικός του ανταλλακτικού καλύμματος για την πόρτα συνοδηγού είναι: 5K4868040A82V για το πεντάπορτο Golf 6 ή 5K3868040A82V για το τρίπορτο Golf 6 Ψάξε το στο google, το βρίσκεις εύκολα σε χαμηλή σχετικά τιμή. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν βγαίνει σε ένα η περισσότερα χρώματα - βεβαιώσου ότι το χρώμα είναι ίδιο. Οι παραπάνω κωδικοί είναι χρώματος titan black. Προτείνω να το φτιάξει ταπετσέρης. Αλλιώς δες εδώ από το 0:31. Edited July 23, 2020 by Aramis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themata Posted July 29, 2020 Author Report Share Posted July 29, 2020 (edited) ευχαριστώ φίλε, οκ το αγόρασα καινουργιο 18 ευρώ είχε, δεν άξιζε να ψαξω να βρω μεταχ/νο οκ τωρα, παντως μου κανει εντύπωση το υλικό πως αλλοιώθηκε... o κωδικός του σε μαύρο ... Edited July 29, 2020 by themata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...