Jump to content
odv

Προβλημα\Ερωτηση σχετικα με τα ηχεία

Recommended Posts

Καλησπερα, προσφατα απέκτησα ενα golf mk5 gt του 2008 (4πορτο) το οποίο εχει aftermarket κινεζικη οθονη στη θεση του ραδιοφώνου. Αρχικά η ερώτηση που, έχω για όποιον γνωρίζει, ειναι αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εχει ενα tweeter και δυο ηχεία ανα μπροστινή πόρτα ή το tweeter και μόνο ένα ηχείο. Ο ήχος ακούγεται απο το κατω κατω μέρος της πόρτας και απο το tweeter αλλά η πόρτα μου εχει σίτα για ηχείο και δίπλα στο χερούλι της χωρίς ομως να ακούγεται καποιος ήχος απο εκει. Επιπλέον, τα δύο πίσω ηχεία δεν παίζουν καθόλου ήχο ανεξάρτητα απο τις ρυθμίσεις του feder και δυσκολεύμαι να βγαλω ακρη με την καλωδιωση πισω απο την μονάδα. Ίσως κάποιος να εχει ασχοληθεί με το ηχοσύστημα του συγκεκριμένου μοντέλου και να μπορέσει να μου δωσει τα φώτα του...

(το αμαξι δεν εχει καποιο amplifier)

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μπροστα εχεις δυο μεγάφωνα ενα γουφερ και ενα τουιτερ, χείριστης ποιότητας.

Πισω δεν έχεις ούτε καλώδια και εννοείται ούτε μεγάφωνα.

.

Θέλουν όλα αλλαγή και καλώδια επίσης τα πίσω καλώδια πρέπει να πάνε και να κουμπώσουν στην εργοστασιακή φίσα του ηχοσυστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια ευχαριστώ τωρα που τα ειδα πιο προσεκτικα καταλαβα οτι δεν εχω ουτε καλωδια ουτε ηχεια πισω. Απλα οσον αφορα στα μπροστινα δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Απο την εργοστασιακη φυσα φευγουν 4 καλωδια προς τα ηχεια (δυο συν πλην για αριστερα και αλλα δυο για δεξια). Μεσα στην πορτα μου ομως τι ακριβως υπάρχει? Θα επρεπε να ακουω κατι παραπανω απο το τουιτερ και το ενα ηχειο που βρισκετε χαμηλα ανα πορτα??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.