Jump to content
AUDI7

Επίσημο: Audi A6 e-tron concept

Recommended Posts

Η Audi παρουσίασε σήμερα το A6 e-tron concept, ένα Sportback ηλεκτρικό μοντέλο, η έκδοση παραγωγής του οποίου θα είναι κατά 95% ίδια σχεδιαστικά με το πρωτότυπο. Το αυτοκίνητο διαθέτει λεπτά OLED φωτιστικά σώματα και βασίζεται στην PPE πλατφόρμα.

Πατά σε ζάντες 22″, έχει αεροδυναμικό συντελεστή 0,22 Cd, έχει μήκος 4,96 μέτρα, πλάτος 1,96 μέτρα και ύψος 1,44 μέτρα. Κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, που αποδίδουν 476 άλογα με 800 Nm ροπής.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με τους ηλεκτροκινητήρες να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100 kWh που χαρίζει αυτονομία έως 700 χλμ ανά φόρτιση.

Η 800 volt μπαταρία μπορεί να φορτίσει με ταχυφορτιστή έως 270 kW και μπορεί να φορτίσει από το 5 έως το 80% μέσα σε λιγότερο από 25 λεπτά. Επίσης με 10 λεπτά φόρτισης, το αυτοκίνητο αποκτά αυτονομία 300 χιλιομέτρων.

Πηγή autoblog.gr

 
 
 
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.