Jump to content
MK4life

Απορία για σκούπα σε Golf Iv 1.6

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Έχω ένα Golf Iv 1.6 με κωδικό BCB και μιας που ελευθέρωσα λίγο την εξαγωγή( με ένα cat-back) θέλω να ασχοληθώ με την εισαγωγή βάζοντας σκούπα και έπειτα να πάει για πρόγραμμα το αυτοκίνητο. Η ερώτηση μου είναι ποια σκούπα να προτιμήσω μιας και που υπάρχουν διάφορες simota στην αγορά για Golf Iv, όπως επίσης έχω διαβάσει πως ταιριάζει και του 206, απλά υπάρχει η μεγάλη της simota για αυτό όπως και επίσης αρκετές απομιμήσεις της γνήσιας σκούπας look carbon κτλ.

 

Link to comment
Share on other sites

Μην ασχολείσαι με σκούπες και φαράσια, εκτός αν είσαι παντρεμένος και έχεις ρητές εντολές συζύγου. Βάλε ένα φίλτρο που πλένεται στο φίλτροκουτι για να μην πληρώνεις συνέχεια το χαρτινο στα service και δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μόνο να το λιπαίνεις καλά με λάδι 10αρακι μετά το πλύσιμο και στέγνωμα για να μη έχεις πρόσθετη φθορά στις έδρες από τις βαλβίδες. Αν θες παραπάνω δύναμη στο μοτέρ σου δώσε ανταλλαγή το αμάξι σου με ένα 1.8Τ 20VT σε κάποιο έμπορο.

Επίσης έλεος πια με το cat back, για να πάρεις 3 άλογα θα ακούς συνέχεια όλη αυτή τη βαβούρα που τρυπάει τα αφτιά

Sent from my A80Pro using Tapatalk





  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει ειδικο λαδι kn ή pipercross Ανάλογα τι θα παρει για το πανελ


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Το γνωρίζω πως μόνο με κάνα 20νΤ το αμάξι θα ήταν άλλο πράγμα αλλά δυστυχώς λόγω ότι είμαι φοιτητής και συντηρώ μόνος το αυτοκίνητο, δεν έχω ακόμα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε κάτι τουρμπάτο. Δεν ζητάω κάτι τρελό απλά το αμάξι να ζοϊρέψει λίγο ήθελα και μιας που έχω διαβάσει διάφορα θέματα και εδώ και σε άλλα φόρουμ κατέληξα στην επιλογή της σκούπας.

Link to comment
Share on other sites

δεν θα δεις διαφορα απο οτι με σκουπα ή αλλο φιλτρο στο φιλτροκουτι τσαμπα τα λεφτα θα δωσεις

 

Link to comment
Share on other sites

Από τι στιγμή που θα προγραμματιστεί το αμάξι και έχει ελευθερωθεί λίγο η εξάτμιση (μόνο τον προκαταλητη δεν έχω βγάλει ακόμα) θέλω να το βοηθήσω με την εισαγωγή. Το γνωρίζω και ο ίδιος ότι στα ατμοσφαιρικά είναι πεταμένα λεφτά οι μετατροπές γι'αυτα που παίρνεις αλλά από την στιγμή που θα το κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα θέλω να το γαργαλίσω λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε το πρόγραμμα αξίζει. Να τανε κάνα 16βαλβιδο κάτι θα άξιζε να κάνεις με καμία μεταχειρισμένη πολλαπλήβεισαγωγης από polo 1.6 GTI και πρόγραμμα, τώρα άστο όπως είναι, πουλάνε και πιο φτηνά σβέλτα αμάξια στα ίδια λεφτά να το ανταλλάξεις.

Θα δώσεις 500+ ευρώ για να πάρεις το πολύ 10 άλογα που δε θα φαίνονται, μόνο η βαβούρα θα σου μείνει.

Sent from my A80Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.