Jump to content
vagvat21

volkswagen polo 6c πρόβλημα

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Νέος στην παρέα.

 

Έχω ένα polo 6c diesel μοντέλο 2015 με κινητήρα CUSB 90 HP, το πρόβλημα που έχω εδώ και λίγο καιρό είναι ότι το αυτοκίνητο έχει χάσει την απόδοση του (δεν πάει) και μου ανάβει το λαμπάκι της προθέρμανσης. Επισκέφτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η διάγνωση που έγινε είναι ότι έχει πρόβλημα η EGR και θέλει αναγέννηση dpf. Έγινε αλλαγή της EGR ΜΕ καινούρια έγινε αναγέννηση του dpf και αναβάθμιση εγκεφάλου.

Παίρνοντας το αυτοκίνητο απο την αντιπροσωπεία είναι σα να μην έγινε τπτ και ξανα έχει το ίδιο θέμα. γύρισα πάλι πίσω και μου έκαναν διάγνωση και μου είπαν ότι φταίει ο μετρητής αέρα (χωρίς σιγουριά). Δοκιμάσαμε ένα μετρητή αέρα αλλά πάλι δεν άλλαξε τπτ. Τους ρώτησα για την τουρμπινα και μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά και σηκώνει πίεση.

 

Μήπως έχει τύχει σε κανέναν μπας και βγάλουμε καμιά άκρη;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αν δε βγάλανε άκρη εκεί, πως θα βγει εδώ; Μπορείς να πας στην αντιπροσωπεία που σου αλλάξανε την Εgr και να τους πεις "σας παρακαλώ να βρείτε τη βλάβη και όταν αποκατασταθεί θα πληρώσω μόνο το εξάρτημα που προκαλεί τη βλάβη, όχι όλες τις δοκιμές που θα κάνετε, αλλιώς δώστε μου πίσω τα χρήματα που σας έδωσα για την αχρειαστη αντικατάσταση του Εgr να πάω κάπου αλλού"

Το ότι ανάβει συνεχώς η προθέρμανση ίσως είναι κάποια ένδειξη ότι κάποιος αισθητήρας θερμοκρασίας (καυσίμου ίσως τα χει παίξει. Θέλει καλό έλεγχο όλων των σημάτων από τους αισθητήρες για να εντοπίσετε τη βλάβη.

Sent from my A80Pro using Tapatalk







  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο παραπάνω... Ας σου βρούνε τι φταίει να πληρώσεις μόνο αυτό... Δεν μπορείς να αντικαθιστάς και να πληρώνεις έτσι χρήματα. Αν σου κάνουν νερά επικοινώνησε με kosmocar για να τους βάλει στη θέση τους...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.