Jump to content
Bill92

Βενετσιανος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω ένα γενικό μάζεμα στο γκολφακι (mk7 1.4tsi) συμπεριλαμβανομένου και ιμάντα χρονισμου. Ψάχνω συνεργείο σχετικά κοντά στην περιοχή μου(Κερατσινι). Δυστυχώς δεν έχω κάποιον να μου προτείνει αρα πάω ψάχνοντας σε ότι διαβάζω. Αρκετά καλά διάβασα για το Βενετσιάνο. Έχεις κάνεις προσωπική εμπειρία, ή να προτείνει κάτι αλλο;

Link to comment
Share on other sites

Σου συστήνω το Βενετσιάνο ανεπιφύλακτα. Ευγενέστατοι, συνεπείς, γνώστες και οι τιμές τους φυσιολογικές, ούτε φτηνά ούτε ακριβά. Σου λένε ότι ακριβώς χρειάζεται το αυτοκίνητο, τίποτα περιτό. Το α3 μου το πάω εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Αν δε βαριέσαι να πας λίγο παραπέρα ο my personal favourite, Τσακουλέρης Ηλίας στο Περιστέρι (Λ. Αθηνών 358). Κάντου ένα τηλ και πες πως τον βρήκες εδώ στο VWClub.

Είναι το συνεργείο στο οποίο πήγα το Polo μου το 1999-2000 και από τότε πάω συνέχεια εκεί. Και ο Ηλίας μου έκανε και όλη την μετατροπή και το έκανε θηρίο.

Α! Είναι και υποστηρικτής του VWClub από την αρχή της ύπαρξης μας (2004). :)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στον βενετσιανο, και έκανα ένα βασικό σέρβις, ελέω μεταχειρισμένου. Αυτό που με παραξένεψε, ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός στην αλλαγή του ιμαντα, λέγοντας μου ότι πρέπει να πιάσω τις 180000 που λέει ή vw. Ωστόσο λεει είτε στις 180000 είτε στα 5 χρόνια οποίο έρθει πρώτο. Και έρχομαι να ρωτήσω, ήθελε να με αποτρέψει για να γλιτώσω το κοστος(220€, που σε αυτή την περίπτωση αυτός χανει) ή δεν ήθελε να το αναλάβει γτ είναι μπελας; Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν γνωρίζουν να το κάνουν.  Ποια η γνώμη σου?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω να σε αποτρέψει.απ.οτι έχω ακούσει κ διαβάσει γ τ βενετσιάνο(θα πάω γ σέρβις το αμάξι της συζύγου,έληξε η εγγύηση) ότι είναι εντάξει άτομο και δε κοιτάει στη τσέπη.που και να το κάνει δε θα το βάλει βαθιά όπως οι άλλοι και θα σου βάλει αυτά που είναι να βάλει στ σέρβις.

Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν μπορώ να πω. Λογικές τιμές και επαγγελματισμος. Ωστόσο τόσα χρόνια που έχω αυτοκίνητα δεν έχω συναντήσει τέτοιο "πείσμα" σε συνεργείο. Του εξήγησα ότι θέλω να το κάνω προληπτικά, ανένδοτος. Την επόμενη φορά που θα πάω μπορεί να εχει αλλάξει γνωμη:lol:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.