Jump to content
Anastasis83

GOLF 5 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ-ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ-ΦΑΝΑΡΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Έφτιαξα αυτό το topic για να βοηθήσω όσους αντιμετωπίζουν τριγμούς στο αυτοκίνητο τους και συγκεκριμένα στο golf 5 μιας και εγώ επειδή είμαι ψύρας με τους ήχους, τα έλυσα όλα και πλέον δεν ακούγεται το παραμικρό.

ΟΛΟΙ οι τριγμοί που ακούγονται στο αυτοκίνητο κυρίως στον κονσόλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι πολύ απλά οι βίδες με τα χρόνια χαλαρώσανε. Δεν χρειάζεται ούτε να κάνετε πατέντες, ούτε να βάζετε σιλικόνες, ούτε να βάζεται αφρολέξ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα κατσαβίδι TORX 20 και τα πλαστικά χερούλια που αφαιρούν τα πλαστικά. Σφίξτε τις βίδες και όλοι οι τριγμοί θα εξαφανιστούν.

Εφόσον το κάνετε θα δείτε ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να το αγοράσατε πρώτη μέρα απο την αντιπροσωπεία.

Όταν αφαιρείτε τα πλαστικά δώστε μεγάλη προσοχή για να μην σπάσουν.

Οι βίδες βρίσκονται στον κεντρική κονσόλα, στα πλαστικά κάτω και πάνω απο το τιμόνι, στο αριστερό ντουλαπάκι δίπλα στην πόρτα του οδηγού, πίσω απο τον διακόπτη που ανάβει τα φώτα, στο μήκος της κονσόλας που οδηγεί στο χειρόφρενο, μέσα και κάτω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο αριστερό κουτί που βρίσκονται οι ασφάλειες του αμαξιού και στο αντίστοιχο δεξιό.

Επίσης υπάρχει ακόμα μία βίδα πίσω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού, την οποία για να την σφίξετε πρέπει να αφαιρέσετε όλο το ντουλάπι. Παρακάτω σας βάζω και Links που σας δείχνει αναλυτικά τα πάντα

Αν ακούτε τριγμούς απο τα πλαστικά της πόρτας είναι επειδή έχουν ξεσφίξει οι βίδες που στερεώνουν τα ηχεία.

Αν ακούτε τριγμούς στο μήκος όλου του παραθύρου αλλάξτε τσιμούχες.

Κλείνοντας αν το πορτ παγκάζ μία ανοίγει και μία δεν ανοίγει δεν φταίει η καλωδίωση ούτε η κλειδαριά απλά ρίξτε σπρέι σιλικόνης στον μηχανισμό και το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.

Αν κατά το πλύσιμο του αμαξιού θαμπώνουν τα πίσω φανάρια απλά ρίξτε σιλικόνι σε όλες τις σχισμές και όταν περάσουν 2-3 μέρες και το ξανα πλύνετε δεν θα ξαναθαμπώσουν. Η σιλικόνη θα προκαλέσει μόνωση!!!.

Τα Links είναι τα εξής

golf 5 remove dashboard ή golf 5 remove glove box.

Κλείνοντας αν σας έχει πέσει το ύφασμα στον ουρανό του αυτοκινήτου αλλά και γενικά τα υφάσματα στις πόρτες να γνωρίζεται ότι υπάρχουν μαγαζιά που τα φτιάχνουν με εφόρου ζωής εγγύηση και ΟΧΙ με εγγύηση 2-5 ετών!!!!!

Οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τριγμούς στείλτε μου μήνυμα.

ΥΓ: Υπάρχουν βίδες για σφίξιμο και στα πλαϊνά πίσω καθίσματα και στο πορτ παγκάζ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.