Jump to content
Doros

Πρόβλημα με το πίσω Παράθυρο.

Recommended Posts

Πριν λίγες ημέρες διαπίστωσα σημαντική πτώση της τάσης της μπαταρίας. Στον έλεγχο που έκανα διαπίστωσα ότι η μπαταρία είναι μια χαρά. Έβγαλα τους πόλους, τη φόρτισα νομίζοντας ότι το πρόβλημα ήταν η μερική ακινησία (χρησιμοποιώ εταιρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μου). Μόλις φόρτισε επανατοποθετώ τους πόλους και κάνω μερικές διαδρομές. Μετά από 2 ημέρες η μπαταρία ήταν σχεδόν νεκρή. Την επαναφορτίζω αφού βγάζω τους πόλους και μετά με το πολύμετρο ψάχνω για διαρροή ρεύματος. Διαπιστώνω διαρροή 1,6Ah. Πολύ μεγάλη και ψάχνω να δω με τις ασφάλειες από που προήρθε. Βλέπω ότι είναι από τις ασφάλειες των πίσω παράθυρων. Δοκιμάζω, να τα κατεβάσω και να τα ανεβάσω να δω αν λειτουργούν. Κατεβαίνουν αλλά δυστυχώς στην επαναφορά το πίσω αριστερό δεν ανεβαίνει. Μάλιστα βλέπω στο καντράν και μια κίτρινη ένδειξη P με μια γραμμή, η οποία αναβοσβήνει συνέχεια. Πριν 3 χρόνια είχα πρόβλημα με την πίσω δεξιά πόρτα η οποία δεν άνοιγε και άλλαξα όλο τον μηχανισμό ο οποίος περιλαμβάνει και τη λειτουργία του παραθύρου. Αν και δε μου έχει μπλοκάρει η πίσω αριστερή πόρτα με βλέπω για αλλάζω πάλι τον ίδιο μηχανισμό. Λες και είναι προγραμματισμένοι να χαλάσουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι το έχουν πάθει σχεδόν όλοι.     

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι δεν έχω πάθει κάτι τέτοιο, αν και τα πίσω παράθυρα δεν τα ανεβοκατεβάζω, γιατί κατά την πορεία του αυτοκινήτου δημιουργούν πάρα πολύ θόρυβο ανοιχτά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.