Jump to content
doggy

Gabriel Iglesias (aka Fluffy) in Athens, June 7th 2022

Recommended Posts

Αν είστε Αθήνα και έχετε χρόνο, αγοράστε εισιτήρια και μην το χάσετε! 

Πήγα την Παρασκευή στο show του στο Rotterdam στην Ολλανδία! Απίστευτος και άξιζε τα λεφτά του!!!

 

Από τo viva.gr που μπορείτε να αγοράσετε και εισιτήρια:

 

https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/tae-kwon-do/gabriel-iglesias/?fbclid=IwAR3l9EfnpaVo1BUntzIjq3OgBRiSkB6_CAROv8MQc4B0UmmHbyyQpDCwWF4

 

Ο Gabriel Iglesias aka Fluffy, από τους πιο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης stand up κωμικούς της δεκαετίας που διανύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Beyond The Fluffy World Tour», την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, για να μας χαρίσει ένα μοναδικό stand up show!

 

6 x Netflix Stand up Specials, 5 x TV Series, παρουσιαστής και δημιουργός του «Fluffy’s Food Adventures», πρωταγωνιστής και υπεύθυνος παραγωγής της δημοφιλούς σειράς «Mr. Iglesias».

 

«Peanut butter & jelly sandwiches & cake... in that order»
«I drink diet Coke so I can eat regular cake»
«I have a mole that looks like a bunny»

 

Κωμικός, ηθοποιός και παραγωγός, ο Gabriel Iglesias είναι από τις κορυφαίες μορφές στο χώρο του stand up comedy με συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο, τη μεγαλύτερη απήχηση σε όλα τα κοινωνικά μέσα, με περισσότερους από 15 εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και 412 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέχρι σήμερα.

 

Εξαιρετικά ταλαντούχος, αυθόρμητος και παθιασμένος πάνω στη σκηνή, ο Iglesias ξεχωρίζει για το μοναδικό, εκφραστικό και ζωηρό στυλ κωμωδίας που υπηρετεί, το οποίο εμπεριέχει αφηγήσεις, παρωδίες, χαρακτήρες και ηχητικά εφέ, φιλτραρισμένα μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες. Το 2018 συμπεριλήφθηκε στο «Top 40 Comedy Players» του The Hollywood Reporter δίπλα σε γίγαντες της κωμωδίας, όπως οι Jerry Seinfeld, Chris Rock και Lorne Michaels. Ο σπουδαίος κωμικός είχε επίσης την ξεχωριστή τιμή να είναι από τους λίγους με ρόλο headliner που γέμισαν εν ριπή οφθαλμού το Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, το Staples Center στο Λος Άντζελες και το Opera House του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

 

Γεννημένος στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, ο Gabriel Iglesias απέκτησε, ήδη από την παιδική του ηλικία, έντονη αίσθηση του χιούμορ, πράγμα που αποτέλεσε την πυξίδα για την υπερνίκηση εμποδίων και δυσκολιών που αντιμετώπισε σε προσωπικό επίπεδο. Το 1997 αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό του στο χώρο της κωμωδίας και εμφανιζόταν οπουδήποτε του δινόταν η ευκαιρία. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2000 με την κωμική σειρά «All That». H επιτυχία του επί σκηνής τού έχει χαρίσει και αρκετές συμμετοχές, ως ηθοποιού, στις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του ABC «Cristel» και «Modern Family» αλλά και σε κινηματογραφικές δουλειές όπως «Magic Mike», «Magic Mike XXL» και «A Haunted House 2». Παράλληλα, έχει δανείσει τη φωνή του στις εμπορικές επιτυχίες «Ugly Dolls», «Coco», «The Star», «Cuatro» και «Family Guy».

 

To 2015, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Fuse, ο Iglesias απέκτησε τη δική του εκπομπή «Fluffy’s Food Adventures», η οποία σημείωσε τεράστια απήχηση για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Στην εκπομπή, μαζί με μία ομάδα κωμικών, ο χαρισματικός Iglesias ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς της Αμερικής με στόχο να εξερευνήσει και να ανακαλύψει νέες γεύσεις. Μεταξύ άλλων, ο Iglesias συνεχίζει την ανοδική του πορεία αυτήν τη φορά ως παρουσιαστής, και το 2017 αναλαμβάνει τη δημοφιλή εκπομπή «Stand-Up Revolution» του Comedy Central στο οποίο προβλήθηκε, και το άκρως επιτυχημένο κωμικό stand up «Aloha Fluffy». 

 

To 2016, o Iglesias επεκτείνεται παγκοσμίως στην πλατφόρμα του Netflix με την έκτη κωμική παράσταση «I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry», η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στο κατάμεστο Allstate Arena του Σικάγο με παρουσία ενός ένθερμου κοινού είκοσι χιλιάδων ατόμων. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2019, αναλαμβάνει το ρόλο του πρωταγωνιστή αλλά και του παραγωγού στην τηλεοπτική εκπομπή «Mr.Iglesias», η οποία απέσπασε θετικές κριτικές από το κοινό.

Έχοντας διαγράψει ήδη μεγάλη πορεία, την ίδια χρονιά, ο Iglesias επιστρέφει με ένα ακόμη stand up special στο Netflix με τίτλο «One Show Fits All», όπου παρέχει υλικό για την 20ετή καριέρα του, την οικογένεια του, καθώς και για τις εμπειρίες του από τις απρόβλεπτες συναντήσεις του με τους Snoop Dogg, Chris Rock και Vicente Fernandez.

 

Με θριαμβευτικές sold out περιοδείες, έξι κωμικά specials με εξαιρετικές κριτικές, τη δική του κωμική σειρά, με ευρεία κοινωνική αποδοχή, και πολυάριθμες σημαντικές συμμετοχές σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, ο Iglesias έχει αδιαμφισβήτητα κατορθώσει να ξεχωρίσει από τους ομοτέχνους του αλλά και να εδραιωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές και αξιοσέβαστες παρουσίες παγκοσμίως.

 

Σύνδεσμοι:
Website: www.fluffyguy.com
Facebook: www.facebook.com/GabrielIglesias
Instagram: www.instagram.com/fluffyguy/
Twitter: www.twitter.com/fluffyguy
YouTube: www.youtube.com/fluffyguy

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.