George_kiv Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Καλημέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος ενός vw polo (6aw) 95ps comfortline με την 8αρα οθόνη χωρίς parkpilot μόνο με αισθητήρες πίσω με ηχητική ειδοποίηση και χωρίς καμία απεικόνιση στην οθόνη. Η οθόνη υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας ; Ευχαριστώ Quote
gianniskar Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Ναι φυσικά εγώ έχω βάλει κινεζική με 100 ευρώSent from my iPhone using Tapatalk Quote
George_kiv Posted September 16, 2022 Author Report Posted September 16, 2022 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση! Η σύνδεση ήταν εύκολη; Η κάμερα ήταν στο χερούλι του πορτ μπαγαζ ; Quote
gianniskar Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Η κάμερα είναι στο χερούλι ναι και βγαινει όταν βαζεις όπισθεν. Εμένα μου πήρε 4 ώρες η δουλεια και είμασταν 2 άτομα. Θέλει να ξηλωθεί το πάνελ του πορτμπαγκάζ,Κολωνάκι πίσω αριστερά και τα πλαστικά κάτω στις πόρτες. Επίσης θέλει κωδικοποίηση και να βγάλεις τη μονάδα της οθόνης μέσα στο ντουλαπάκι. Τη κάμερα την πηρα από το aliexpress.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
George_kiv Posted September 20, 2022 Author Report Posted September 20, 2022 Καλημέρα Γιάννη !Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά . Κωδικοποίηση αντιπροσωπία; Quote
gianniskar Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Καλημέρα Γιάννη !Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά . Κωδικοποίηση αντιπροσωπία; Όχι μόνος μου OBDeleven Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
gianniskar Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Αν είσαι Αθήνα μπορω να στο κάνω στείλε μου προσωπικό μνμ. Επίσης εγώ για να μην ταλαιπωρηθώ τσάμπα πρώτα έκανα κωδικοποίηση έτσι ώστε όταν κουμπώνεις την όπισθεν να ψάχνει κάμερα(ουσιαστικά έβγαζε μαύρο στην οθόνη) μετά τα σύνδεσα όλα χωρίς να ξηλώσω τπτ εκτος από την μονάδα της οθόνης που βγαινει εύκολα με 2 κλειδαριά, για να σιγουρευτώ ότι δουλεύει πριν τη βάλω.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
George_kiv Posted September 28, 2022 Author Report Posted September 28, 2022 Καλημέρα Γιάννη! Δυστυχώς είμαι Μυτιλήνη, αν παραγγείλω obd eleven μπορώ να το κάνω μόνος το coding? Quote
gianniskar Posted September 28, 2022 Report Posted September 28, 2022 Νέι αλλά θες την προ έκδοση.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote