Jump to content
NikosMarkos14

Κλειδαριά

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Polo 6n APQ του 1999 και πριν 2 μέρες όταν πήγα να το κλειδώσω το κλειδί δεν έβγαινε απ' την κλειδαριά και δεν γυρίζει καθόλου αριστερά για να ξεκλειδώσει. Τώρα κλειδώνω και ξεκλειδωνω απ του συνοδηγού. Αλλά χθες και αυτή η κλειδαριά μου έκανε κόλπα. Ενώ γυρνάει κανονικά ξεκλειδώσει μετά από περίπου 10 προσπάθειες. Να πω ότι πριν περίπου 1 μήνα έριξα καθαριστικό σπρέι και σπρέι σιλικόνης για λίπανση. Αν έχει τύχει σε κανέναν και υπάρχει κάποιο tip. Η έστω αν ξέρουμε κόστος επισκευής.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

μιλάς για κεντρικό κλείδωμα, σωστά; 

Μάλλον άρχισε να σε αφήνει. Δοκίμασε να ρίξεις σπρέι επαφών ή/και λίγο WD40. Αν δε δεις βελτίωση, δυστυχώς πας για αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Ναι για κεντρικό κλείδωμα είναι. Δοκίμασα με degreaser και λιπαντικό. Δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω με WD40 λόγω δουλειάς. Σε περίπτωση που πάω για αλλαγή ξέρουμε περίπου κόστος; Και αν θα πρέπει να αλλάξω όλες τις κλειδαριές, μίζα και εγκέφαλο immobilizer; Έχω ακούσει πολλά τελευταία και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Βέβαια θα πάω σε ένα κλειδαρά να δω αν σώζεται. Απλά ρωτάω ενημερωτικά.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα getz που είχα είχε χαλάσει η ηλεκτρομαγνητική που είναι στην πόρτα του οδηγού κι με αποτέλεσμα του οδηγού να μην κάνει τίποτα κι οι άλλες να κλείνουν μόνο πατώντας τις ασφάλειες από μέσα...κάνα 80αρι είχα δώσει πριν 6+χρόνια 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που περιγράφεις είναι μάλλον πρόβλημα του ομφαλού... Κολλάνε συχνά λόγω σκόνης, λάσπης, αλατιών κλπ...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με κλειδαριά του οδηγού στο αμάξι μου που έφερα από Γερμανία... Είχε μπουκώσει με αλάτι και ήταν οριακά για ζημιά μόνιμη... Επίσης εγώ δεν είχα και άλλη επιλογή αφού δεν έχω κλειδαριά απ' τον συνοδηγό!!!

Υπάρχουν κλειδαράδες που βγάζουν τον ομφαλό απ' την πόρτα και τον επισκευάζουν...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.