Jump to content
MicV

Πρόβλημα start stop σε Polo 1.2 bluemotion

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,  ελπίζω να είστε καλά! Αγόρασα προ ημερών ένα polo 1.2 tdi bluemotion του 2012 με 100.000χλμ. Γενικά είναι σε άριστη κατάσταση. Το πήρα από μεγάλη αντιπροσωπία, πρώτο χέρι ιδιώτη. μετά από έλεγχο που έκανα στην αντιπροσωπία διόρθωσαν από την εταιρία που το Αγόρασα ό,τι χρειαζόταν ( σετ δίσκο που με είχαν ενημερώσει οτι θα αλλαζαν ούτως η άλλως, επισης τακάκια δισκοπλακες γενικό σέρβις, φίλτρα κ.α.).

Δεν δούλευε το start stop  αλλά δεν μου είπαν κάτι στην αντιπροσωπία πάρα μόνο μετά απο έλεγχο της μπαταρίας μου είπαν οτι ήταν για άλλαγμα. μου άλλαξαν και την μπαταρία με μια bosch 70/760 efb (η αντιπροσωπία δίδει 68/380 efb,  το αμαξι φορούσε ηδη μια 70/760). 

 

Η ερώτηση μου είναι γιατί και μετά την νεα μπαταρία δεν δουλεύει το start stop, αναφέρει στο καντράν "αδύναμο να λειτουργήσει" στα γερμανικά..

 

Μου ειπαν οτι ίσως χρειάζεται να παει στην αντιπροσωπία να μπει στο διαγνωστικό για να ξανα ενεργοποιηθει το start stop. ισχύει αυτό; 

 

Σας ευχαριστώ πολύ!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.