babisr21 Posted February 15, 2025 Report Posted February 15, 2025 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω αλλά 4 άτομα ώστε να κάνουμε οικογενειακό λογαριασμό εάν ακούτε μουσική αξίζει γιατί το ποσό είναι αμελητέο βγαίνει 2,16 ευρώ για κάθε άτομο. Είμαστε ήδη 2 οπότε μπορούν να μπουν άλλοι 4. Για να γίνει σωστά πρέπει να διαμένετε Ελλάδα και να βάλετε την ίδια διεύθυνση που θα έχω και εγώ για να μην φάμε μπλοκ. Quote
lamkeh Posted April 13, 2025 Report Posted April 13, 2025 καλησπέρα ενδιαφέρομαι. υπάρχει ακόμα κενή θέση; Quote
Bobcats Posted December 3, 2025 Report Posted December 3, 2025 (edited) Quote Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω τέσσερα άτομα για να δημιουργήσουμε έναν οικογενειακό λογαριασμό. Αν σας αρέσει η μουσική, αξίζει τον κόπο γιατί δεν είναι ακριβό—2,16€ ανά άτομο. Είμαστε ήδη δύο, οπότε μπορούν να συμμετάσχουν άλλα τέσσερα. Για να εγγραφείτε σωστά, πρέπει να ζείτε στην Ελλάδα και να εισάγετε την ίδια διεύθυνση με εμένα για να μην μας μπλοκάρουν. Καλησπέρα, αναρωτιέμαι. Υπάρχουν άλλες ανοιχτές θέσεις; Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια τελευταία. Το τελευταίο που ανακάλυψα είναι το μια ιστοσελίδα εδώ με χρήσιμες συμβουλές για διάφορα online παιχνίδια. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ κατατοπιστική. Επίσης ενδιαφέρον! Edited December 5, 2025 by Bobcats Quote