Grego000 Posted May 5, 2025 Report Posted May 5, 2025 (edited) Καλησπέρα σας, Αυτοκίνητο T Cross 2019 1.0lt 115hp αγορασμένο απο ΚΑΡΕΝΤΑ Αργυρούπολης με φορεμένα ελαστικά 205/60/16 92H από την αντιπροσωπία. Έφτασε η ώρα της αλλαγής λοιπόν και αφού και online βλέπω σε διάφορους κατασκευαστές ότι αυτή είναι η προτεινόμενη διάσταση, τσουπ πετάγεται το μάτι μου στο αυτοκόλλητο της πόρτας του οδηγού που αναφέρει για σωστή διάσταση ελαστικού 205/55/16 91V Θα πει κάποιος για 5 στο προφιλ κάνεις έτσι; Έλα όμως που κάθε χρόνο στο ετήσιο service τους αναφέρω εναν θόρυβο όταν στρίβω το τιμόνι όλο αριστερά ή δεξιά το οποιο μετά από ελεγχους δεν φαίνεται κάτι μηχανικό και τώρα έχω μπει σε σκέψεις οτι κάπου βρίσκει σε κάνα πλαστικό λόγο του προφίλ; Τώρα τι κάνω εγώ βάζω αυτό που λέει ο κατασκευαστής ή αυτό που μου λένε οι λαστιχάδες ότι ειναι για το αμάξι;;;; Edited May 6, 2025 by Grego000 Quote
Grego000 Posted May 6, 2025 Author Report Posted May 6, 2025 Η απάντηση ήρθε από αλλού για το αρχείο και μόνο είναι ότι το label αναφέρει την διάσταση του ελαστικού ρεζέρβας και όχι την διάσταση των ελαστικών χρήσης! Quote
OMINUS Posted May 6, 2025 Report Posted May 6, 2025 Για της προτεινόμενες διαστάσεις κοίτα τι γράφει το βιβλίο του αυτοκινήτου Quote