mariosvrs Posted July 17, 2025 Report Posted July 17, 2025 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ένα θέμα τον τελευταίο καιρό στο Octavia το αμάξι είναι το Abt με τα 210 άλογα και φοράει σκαστρα forge κλειστού τύπου και χταπόδι αλλαγμένο έτοιμο γερμανικής εταιρίας και φίλτρο ελεύθερας k n στο φιλτροκουτι το μαμά ότι όταν πατάω πρώτη τέρμα χωρίς αντισπιν πολλές φορές στις 4 χιλιάδες στροφές κάνει μερικές φορές μεγάλο κόψιμο κόβει το γκάζι εντελώς και μερικές φορές ένα μικρό τακ το οποίο κάνει στην Δευτέρα αυτό το λίγο και στα ψηλά στις άλλες ταχύτητες για ποίο λόγο το κάνει αυτό αν μπορείτε βοηθήστε με σας ευχαριστώ πολύ. Quote
Kor9 Posted July 18, 2025 Report Posted July 18, 2025 Πολλά μπορεί να είναι .. Μπουζί - πολλαπλασιαστής - μπεκ - αντλία βενζίνης κτλ.. Λαμπάκι δεν έχει ανάψει καθόλου ε ? Quote
mariosvrs Posted July 18, 2025 Author Report Posted July 18, 2025 Πολλαπλασιαστές έχω ngk κόκκινους και λαμπάκι δεν έχει ανάψει καθόλου Quote
Kor9 Posted July 19, 2025 Report Posted July 19, 2025 Δύσκολο χωρίς να έχει βγάλει βλάβη .. Παλαιότερα που είχα το ίδιο αμάξι μου έκανε κουλά η αντλία βενζίνης .. Quote