Jump to content
OMINUS

ΚΛΕΙΔΑΡΙΈΣ ΓΙΑ VW POLO 9N (Στρογγυλοφάναρο)

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα με υγεία...!!! 

Παιδιά μια ερώτηση - βοήθεια, έχω μια ξαδέρφη η οποία μένει στην Λάρισα, έχει ένα vw polo του 2003, με τα στρογγυλά τα φανάρια εμπρός (το 9Ν είναι αν δεν κάνω λάθος), το αμάξι είναι με 4 πόρτες , έχει πρόβλημα η ξαδέρφη μου με της 2 πίσω πόρτες η οποίες δεν ανοίγουν πλέον...

Αυτή την στιγμή ξεκλειδώνουν μόνο η πόρτα του οδηγού και συνοδηγού η άλλες 2 πίσω δεν κάνουν τίποτα...

Μπορείς να βοηθήσει κάποιος στο τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?

Έχουν χαλάσει η κλειδαριές από της πόρτες της πίσω η μήπως είναι τίποτα άλλο?

Πήγε σε κάποιο συνεργείο,και της είπαν 300€ για της κλειδαριές της πίσω για να της αλλάξουν (σαν πολλά δεν είναι?? Τι λέτε;)

Επίσης επειδή είναι στην Λάρισα η ξαδέρφη μου και ζεί μόνιμα εκεί , έχει κάποιο μέλος του club που είναι από την Λάρισα να μας προτείνει κάποιο καλό συνεργείο που να ασχολείται με vw ?

Κάθε βοήθεια δεχτή , καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους 

Edited by OMINUS
Posted (edited)

Κλειδαριές βγάζει το συγκεκριμένο, άλλαξα σε ένα γνωστό μου του οδηγού οι τιμές στις κλειδαριές κυμαίνονται από 25-35€, τα 300€ 

και σίγουρα δεν μιλάμε για εργοστασιακές είναι πολλά.

Μια αναζήτηση να κάνεις βρωμάει ο τόπος από κλειδαριές καινούργιες και μεταχειρισμένες.

Αν δουλεύει σωστά το κλείδωμα στο αυτοκίνητο, έχει πρόβλημα στις κλειδαριές.

Edited by nikdev
  • Thanks 1
Posted
14 hours ago , nikdev said:

Κλειδαριές βγάζει το συγκεκριμένο, άλλαξα σε ένα γνωστό μου του οδηγού οι τιμές στις κλειδαριές κυμαίνονται από 25-35€, τα 300€ 

και σίγουρα δεν μιλάμε για εργοστασιακές είναι πολλά.

Μια αναζήτηση να κάνεις βρωμάει ο τόπος από κλειδαριές καινούργιες και μεταχειρισμένες.

Αν δουλεύει σωστά το κλείδωμα στο αυτοκίνητο, έχει πρόβλημα στις κλειδαριές.

Καλησπέρα φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

2 ερωτήσεις 

Πρώτον όσον αφορά στην περίπτωση που η πόρτες αυτη την στιγμή δεν ανοίγουν , με ποιον τρόπο θα ανοίξουν για να βγουν η παλιές κλειδαριές και να μπούνε η καινούργιες?

Δεύτερον υπάρχει περίπτωση να έχεις τίποτα στα υπόψιν σου για το τι κωδικούς μπορεί να έχουν η κλειδαριές αυτές ή δύο?

Και μια ερώτηση δικιά μου, για το αμάξι αυτό το polo 9N υπάρχει πιθανότητα να ταιριάζει κλειδαριά και από κάποια άλλα μοντέλα του group vag?

Δηλαδή από Skoda fabia? Η από seat Ibiza?

Posted (edited)

Δεν ξερω ποσο καιρο το εχει ετσι συνηθως με πολο βγαλε βαλε ανοιγουν. Αν βγει η λαμαρινα με ρευμα και ματσολακι ανοιγουν για μια υστατη φορα

Εχω ανοιξει και δινοντας ρευμα κατευθειαν.

Το καλυτερο ειναι να τις βγαλεις και να παρεις, να μην μπλεξεις με επιστροφες. Ταιριαζουν ακομη και απο Golf 4, αλλα με τις χρονολογιες και τις αλλαγες γιατι να μπλεκεις.

Edited by nikdev
  • Thanks 1
Posted (edited)

Εμπρος

Πίσω

Edited by nikdev
  • Thanks 1