Corfiαtis Posted February 18 Report Posted February 18 (edited) Καλησπέρα έχω πρόβλημα με το P σε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κλειδώνει και ξεκλειδώνει κάποιες φορές ...μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην πλακέτα του ABS δεν την διαβάζει το διαγνωστικό και μου δίνετε αυτή η απάντηση... ισχύει? Edited February 21 by nikdev Quote
nikdev Posted February 21 Report Posted February 21 (edited) Γράψε 2 λόγια μοντέλο, μοτέρ, χρονολογία, κιβώτιο επισκευές, σκανάρισμα με vagcom ή vas. Δεν το έχουμε μαζί το αυτοκίνητο, αν ρωτάς μπακάλικα, τέτοιες απαντήσεις θα λάβεις.. To tiptronic παρουσίαζε κάποια θέματα σε πολλά χιλιόμετρα: 1. Πρέπει να γίνει έλεγχος της πλακέτας του tiptronic, σε τεχνικούς επιδιόρθωσεων Mechatronic θα απευθυνθείς. 2. Πρέπει να δεις αν έχουν ξεκολλήσει οι μαγνήτες ή έχουν σπάσει (τεχνικός) 3. Πρέπει να γίνει έλεγχος στο πεντάλ του φρένου, έχει διακόπτη, αν έχει σπάσει θέλει αλλαγή. Edited February 21 by nikdev Quote
Corfiαtis Posted February 21 Author Report Posted February 21 5 hours ago , nikdev said: Γράψε 2 λόγια μοντέλο, μοτέρ, χρονολογία, κιβώτιο επισκευές, σκανάρισμα με vagcom ή vas. Δεν το έχουμε μαζί το αυτοκίνητο, αν ρωτάς μπακάλικα, τέτοιες απαντήσεις θα λάβεις.. To tiptronic παρουσίαζε κάποια θέματα σε πολλά χιλιόμετρα: 1. Πρέπει να γίνει έλεγχος της πλακέτας του tiptronic, σε τεχνικούς επιδιόρθωσεων Mechatronic θα απευθυνθείς. 2. Πρέπει να δεις αν έχουν ξεκολλήσει οι μαγνήτες ή έχουν σπάσει (τεχνικός) 3. Πρέπει να γίνει έλεγχος στο πεντάλ του φρένου, έχει διακόπτη, αν έχει σπάσει θέλει αλλαγή. Ευχαριστώ θα περιμένω μιας κι αναγκάστηκα μου είπαν δεν διαβάζονταν στο διαγνωστικό το ABS και το έχω στείλει Αθήνα για επισκευή (την πλακέτα η εγκέφαλο) μου είπαν κάτι που μπορεί να επηρεάζει το Ρ στο σασμάν...μου έβγαζε κι στο ταμπλό το χειρόφρενο να αναβοσβηνει κι στο κεντρικό ότι το χειρόφρενο είναι ενεργό κι πρέπει να ακινητοποιήσω το αμάξι στην γωνία... Quote