bdros Posted March 16 Report Posted March 16 Ανοίγω το θέμα Skoda kamiq 2022, μεταχειρισμένο το πήρα με 47000 χλμ Έξι μήνες το έχω, όλα καλά εκτός από μαύρισμα οθόνης που έγινε αναβάθμιση.Σημερα έπεσα σε 2 λακούβες και σταμάτησε η οθόνη για δευτερόλεπτο και επανήλθε, μάλλον θέμα κάποιου καλωδίου. Είναι ακόμα στην εγγύηση, το παρακολουθώ... Quote
bdros Posted March 18 Author Report Posted March 18 Το αυτοκίνητο σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό, με 110 άλογα 1000αρι, καλύπτει τους πιο πολλούς οικογενειάρχες... Πολύ καλοί χώροι, άνετο, δυνατό... Κατανάλωση 6 λίτρα εκτός με 130 χλμ, μέσα στην Αθήνα από 6 έως 8,5 λίτρα περίπου ανάλογα με τις διαδρομές.Μικτο κάτω από 7,5 Στους 6 μήνες που το έχω, έχει ακόμη λίγο εργοστασιακή εγγύηση,η οθόνη έχει λίγα προβλήματα... Μαύρισε και δεν δούλευε 2 φορές για 2 λεπτά.εγινε αναβάθμιση, έστρωσε και το παρακολουθώ. Κάτι ακόμα που βλέπω,ο συμπλαικτης απομονώνει ψηλά, ειδικά στην πρώτη ταχύτητα καμμία φορά είναι προβληματικος, δεν ξέρω αν όλα έτσι είναι η μόνο το δικό μου...Αν έτσι δουλεύει το kamiq,η κάποια τρόμπα συμπλέκτη από τις δύο,η αργότερα θα βγάλει δίσκο πλατό. Επειδή πριν είχα Octavia 5,1600, για 18 χρόνια, αυτά που περίμενα να έχω από το kamiq,τα βρήκα και ακόμα παραπάνω. Quote