VANGELIS Posted June 10 Report Posted June 10 (edited) Καλησπέρα να ρωτήσω παρακαλώ σε T-ROC DREAM 2025 σε έντονο ήλιο μεσημεριανές ώρες όταν ο ήλιος χτυπάει την μπροστινή κάμερα μου βγάζει κίτρινη ένδειξη ότι το line assist δεν λειτουργεί και καπάκι βλάβη στην αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και μετά από 20-30 δευτερόλεπτα όλα γίνονται φυσιολογικά. ΜΟΝΟ μεσημέρι και ΜΟΝΟ με ήλιο να χτυπάει. Τυχαίνει και σε εσάς; Edited June 10 by VANGELIS Quote
doggy Posted June 15 Report Posted June 15 On 6/10/2026 at 3:36 PM, VANGELIS said: Καλησπέρα να ρωτήσω παρακαλώ σε T-ROC DREAM 2025 σε έντονο ήλιο μεσημεριανές ώρες όταν ο ήλιος χτυπάει την μπροστινή κάμερα μου βγάζει κίτρινη ένδειξη ότι το line assist δεν λειτουργεί και καπάκι βλάβη στην αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και μετά από 20-30 δευτερόλεπτα όλα γίνονται φυσιολογικά. ΜΟΝΟ μεσημέρι και ΜΟΝΟ με ήλιο να χτυπάει. Τυχαίνει και σε εσάς; Δυστυχώς η VW μας τα έχει χαλάσει σε αυτά. Σε εμένα μου βγάζει αντίστοιχο θέμα σε T-Roc 2020 όταν έχει πολύ ζέστη, θέμα στο Adaptive Cruise Control και μου βγάζει off και το lane assist. Και σκέψου πως δεν μιλάω καν για την ζέστη της Ελλάδας, μένω Ολλανδία και το έχω εδώ και με το που θα πάμε πάνω από 28-29 βαθμούς, αρχίζει τα δικά του. :-( Προσωπικά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη και απλά έμαθα να ζω με αυτό. :-) Quote