Jump to content
Τtselios

Δεν υπάρχει συμμετοχή καθόλου εγώ πήρα ένα fsi 1600 γιατί κάηκε το tt 600hp σφυρήλατο όλο μετά από τρύπα σε κύλινδρο από κακία βενζίνη το αμάξι δεν είχε τίποτα ποτέ στα 300hp είπα θα ρίξω λεφτά να το κανό σφυρί 50.000€ και τελικά απλά κάηκε σε άσχετο χρον

Recommended Posts

Posted

Πήρα ένα golf  αν και είχα αδυναμία στο golf V gti 2000cc και πετανιωσα που το έδωσα όπλο απλά το φόρουμ δεν έχει συμμετοχή και δεν περνώ απαντήσεις για όποιο πρόβλημα έχω μέχρι να έρθει το RS6 παραδώσει ενώ το έχω κάνει εξόφληση είμαι 55 χρόνων κουραστικά να ασχολούμαι με συνέργεια έχω και QRS5 ,GOLF TSI 2000cc ,smart2 1000tourbo ,Augo sport ,Extrail Nissan για όλοι την οικογένεια .

το φόρουμ δεν είναι ενεργό θα ήθελα να βρω κάποια πράγματα και ένα ποιο όπλο R32 για τον γιο μου για μεγαλύτερη ασφάλεια ,αλλά δεν υπάρχει τίποτα όλες οι ημερομηνίες είναι αρχαίες έλεος

Posted
4 λεπτά πριν , Τtselios said:

Πήρα ένα golf  αν και είχα αδυναμία στο golf V gti 2000cc και πετανιωσα που το έδωσα όπλο απλά το φόρουμ δεν έχει συμμετοχή και δεν περνώ απαντήσεις για όποιο πρόβλημα έχω μέχρι να έρθει το RS6 παραδώσει ενώ το έχω κάνει εξόφληση είμαι 55 χρόνων κουραστικά να ασχολούμαι με συνέργεια έχω και QRS5 ,GOLF TSI 2000cc ,smart2 1000tourbo ,Augo sport ,Extrail Nissan για όλοι την οικογένεια .

το φόρουμ δεν είναι ενεργό θα ήθελα να βρω κάποια πράγματα και ένα ποιο όπλο R32 για τον γιο μου για μεγαλύτερη ασφάλεια ,αλλά δεν υπάρχει τίποτα όλες οι ημερομηνίες είναι αρχαίες έλεος

On 21/5/2026 at 1:57 ΠΜ, zoran said:

'Εχει ακούσει κανείς πως τα FSI υπάρχει ένα πρόβλημα που οι οδηγοί των βαλβίδων με τη χρήση "τρώγονται" και παίρνουν τζόγο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τρέμουλο που το καταλαβαίνει κανείς μόνο όταν το αμάξι είναι στο ρελαντί.
Σας λέει τίποτα ένα τέτοιο πρόβλημα;

4 λεπτά πριν , Τtselios said:

Το golf V για να μην ασχολουμε είναι 1600cc fsi 

Posted
On 6/12/2026 at 3:56 PM, Τtselios said:

Το golf V για να μην ασχολουμε είναι 1600cc fsi 

Καλησπέρα, δυσκολεύομαι να καταλάβω για ποιες απαντήσεις λες δεν παίρνεις όταν έχεις 0 δημοσιεύσεις (πλην αυτής) και έκανες join μόλις την Παρασκευή. 

Επιπλέον καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε τα μέλη να απαντούν σε όλους. Μια ανοιχτή κοινότητα είμαστε, δεν έχουμε εργαζόμενους να απαντούν σε ερωτήσεις :-) .

Όπως αν ανοίξω το παράθυρό μου και ρωτήσω κάτι στην γειτονιά δεν σημαίνει πως κάποιος θα μου απαντήσει. 

Καλώς ή κακώς αρκετός κόσμος έχει γυρίσει στα κοινωνικά δίκτυα και ρωτούν εκεί ότι τους απασχολεί (π.χ. Facebook). Όσο μπορούμε διατηρούμε το Forum μας (με δικά μας έξοδα) για όσους έχουν ακόμη ενδιαφέρον για να μπουν και να δουν είτε παλιότερα posts ή να δημοσιεύσουν, όπως και εσύ, κάποια ερώτηση και αν μπορέσουν να πάρουν απάντηση.

Posted
On 15/6/2026 at 11:30 ΜΜ, doggy said:

Καλησπέρα, δυσκολεύομαι να καταλάβω για ποιες απαντήσεις λες δεν παίρνεις όταν έχεις 0 δημοσιεύσεις (πλην αυτής) και έκανες join μόλις την Παρασκευή. 

Επιπλέον καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε τα μέλη να απαντούν σε όλους. Μια ανοιχτή κοινότητα είμαστε, δεν έχουμε εργαζόμενους να απαντούν σε ερωτήσεις :-) .

Όπως αν ανοίξω το παράθυρό μου και ρωτήσω κάτι στην γειτονιά δεν σημαίνει πως κάποιος θα μου απαντήσει. 

Καλώς ή κακώς αρκετός κόσμος έχει γυρίσει στα κοινωνικά δίκτυα και ρωτούν εκεί ότι τους απασχολεί (π.χ. Facebook). Όσο μπορούμε διατηρούμε το Forum μας (με δικά μας έξοδα) για όσους έχουν ακόμη ενδιαφέρον για να μπουν και να δουν είτε παλιότερα posts ή να δημοσιεύσουν, όπως και εσύ, κάποια ερώτηση και αν μπορέσουν να πάρουν απάντηση.

Όντως η συμμετοχή στο φόρουμ είναι εξαιρετικά περιορισμένη και η χρησιμότητα του περιορίζεται κυρίως σε παλαιά αναρτημένα θέματα.
Μακάρι αυτό να αλλάξει και να ενισχυθεί η συμμετοχή καθώς το Facebook δεν είναι και ότι καταλληλότερο.

Posted (edited)

Τυπάδες με 0 ποστ, έλεος κλπ ωραία χωρίς συμμετοχή, μόνο με ερωτήσεις και απαιτήσεις σε forum υπό μορφή τσατ θα ακούν την ηχώ τους..

Ας πάνε στο Facebook..

Επειδή κανένας δεν στο γράφει να στο πω εγώ, οι σκέψεις σου και ο τρόπος γραφής είναι τρικυμία εν κρανίω, άσχετος που γράφεις ποσά να εντυπωσιάσεις ποιον ? 

ΥΓ. Να κάνεις edit τον τίτλο και το κείμενο γιατί δεν βγαίνει άκρη από αυτά που λες.. το βλέπω για κλείδωμα και χωματερή.

Edited by nikdev
Posted
On 6/21/2026 at 1:44 PM, nikdev said:

ΥΓ. Να κάνεις edit τον τίτλο και το κείμενο γιατί δεν βγαίνει άκρη από αυτά που λες.. το βλέπω για κλείδωμα και χωματερή.

Δεν έχει ξαναμπεί από τότε που έγραψε τα παραπάνω από όσο βλέπω στο admin panel μου.

Το κλειδώνω και θα το στείλω χωματερή σε μερικές μέρες.

Posted (edited)

κακος δεν θελω να γινω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο ολα τα αμαξια που γραφει,παιζει να εχει μονο το smart.

το λεω ΜΟΝΟ για τον τροπο που σκεφτεται:crazy:.

αν και εμενα μου κανει για google translate  το post του.

Edited by activious
Posted

Άσε ρε φίλε τώρα κι εσύ ξέρεις τι έχω εγώ.. πουθενάδες όλοι, εδώ όμως ψάχνουν λύσεις.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.