Guest nt7561 Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Το δικό μου είναι τα αρχικά από το ονομ/μο μου και ο αριθμος κυκλοφορίας μου!! Quote
takismk3 Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Απο τπ μικρο μου ονομα και απο το καμαρι μου. Quote
vwpolo16v Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Το δικό μου πάντως nickname ειναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει κανείς απο που βγαίνει... εεεεεε???? Σας δυσκόλεψα έτσι??? Quote
jenny Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Το δικο μου nickname, οπως ισως φαινεται , ειναι το μικρο μου ονομα. Στο παλιο forum ημουν η jennyatweb αλλα ειπα να γινω σκετο Jenny για ευκολια .. Quote
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Καλά εμένα ήταν δύσκολο το nick.. Quote
PAGOURISTAS Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ TERRORISTAS. Quote
M.G. Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 απο τα αρχικα ονοματος-επιθετου ασχετο ομως με τα τουτου Μ.G Quote
serraios Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Δεν ηξερα τι να βαλω και ετσι εβαλα το ονομα της πολης μου.Δεν ειμαι τοπικιστεις απλα ειναι απο της καλυτερες. Quote
Guest menecat Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Εγώ έβγαλα το nick μου κάνοντας μετατροπή του επωνύμου μου απο τα Ελληνικά στα Αγγλικά (καλα τι δούλεμα έιχα φαει με αυτό το επώνυμο στο Γυμνάσιο δέν λέγεται)... Έτσι λοιπόν έχουμε Μενεγάτος σε >Menecat Quote
Caddyman Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Το nickname μου συμβολίζει φυσικά το αυτοκίνητο (του μπαμπα, μη χαίρεστε...). Και ένας λόγος ακόμα γιατι είμαι μοναδικός με επαγγελματικό στο club.... και με τόσες μοντίφες στο ενεργητικό μου(αεροτομες τυπου σκάλας, NOS σε νεα μορφή αυτόκολλητου και φυσικά το φοβερο αυτοκόλλητο του κλαμπ που δίνει 10ps ΣΤΗ ΡΟΔΑ!) Με το νεο φορουμ είπα να το αλλάξω μπας και μας έρθει ο αη βασίλης με κανα golf μπας και χαρεί η γκόμενα βολτα αλλα που...Φετος ήρθε ο αη-@#$%^& Quote
FRITZ Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) το δικό μου βγήκε στο σχολειο !!! κάποια μέρα ο κολλητός μου λέει έχεις ξανθά γενιά ε!! ε ναι φαίνονται έτσι γιατί πέφτει ο ήλιος του λέω.... οποτε θα σε λέμε fritz γιατί είναι το πιο γνωστο γερμανικό όνομα..... ετσι... Edited May 10, 2007 by konstantinos passat @To post μεταφραστηκε στα Ελληνικα. Quote
giannispolo Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 το ονομα μου και το πολλακι μου Quote
Mythos Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Καταρχην το δικο μου δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την μπυρα Βλακεια που δεν το εκανα ΤΜ πριν βγει η ατιμη μπυρα Το εχω πανω απο 8 χρονια κυριως στο IRC (GRNET) και φυσικα σε φορουμ! Mythos λεγοταν ο πιο αρχαιος αθανατος, 5000ετων, απο την σειρα Χαιλαντερ, και ο 4ος καβαλαρης της αποκαλυψης! Πολυ φαντασια ε Quote
Guest white-LSD-golf Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 (edited) blue-smart-golf....τι άλλο απο ένα μπλέ έξυπνο γκόλφ! γιατί μπλέ έχουν πολοί όχι όμως με τις ίδιες δικές μου έξυπνες πατέντες!!!! Edited January 9, 2005 by Blue-smart-golf Quote
Guest dahlback Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Λοιπόν παίδες το δικό μου nickname όπως αντιλαμβάνεσται είναι δανεισμένο απο τον τρελό σουηδό Dahlback που έφτιαξε το υπέρτατο εργαλείο: GOLF IV στα 900+. Quote
Guest DILITROS Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 ΝΑ ΜΑΙ ΚΙΕΓΩ!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΚ3 ΜΟΥ!!!!! Quote
CoastalBlue Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 (edited) Όπως και στον κατάλογο με τα χρώματα του Golf V. (Με ένα περιττό r - thx ounkas) Edited February 19, 2005 by CoastralBlue Quote
doumasj Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 έτσι μου ρθε....είχα έμπευση εκείνη τη στιγμή Quote
Guest petros Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Η ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΝΕΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΥΤΟ NICKNAME Quote
AMITTAS Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Amittas επειδή το επώνυμο μου είναι Μήττας και το Α το κόλαγε μπροστά ο λυκειάρχης μου και έμεινε! Quote
elaborus Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) κατ'αρχην τα ιταλικα τα εχω μεσα στο αιμα μου,εζησα στην ιταλια,η πρωην κοπελα μου ηταν ιταλιδα,σπουδασα την ιταλικη γλωσσα,αγαπησα καθε τι το ιταλικο απο πολιτισμο,κουλτουρα,νοοτροπια κουλουπου κουλουπου.... στα δικα μας... elaborare= "βελτιωνω" στα ιταλικα ("tuning" στα αγγλικα) εξου και το πιο γνωστο και παλιο περιοδικο βελτιωσης στην ιταλια....ElaborarE *...στην ελλαδα δεν εισαγεται,γιατι μην με ρωτησετε,και το γνωριζετε μονο μεσω των covers που κερδιζετε στο NFS UG1&2.... elaborus="βελτιωση" στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ (ελάμπορους) , ("elaborazione" στα ιταλικα) * το περιοδικο εχει και πολλα επι μερους FORUMS για ολα τα βελτιωμενα αυτοκινητα... www.elaborare.com απο κει γνωρισα και τα ιταλικα μελη των centos,και κανονισα το καλοκαιρι το 1ο ιταλοελληνικο meeting στην αιωνια πολη (Ρωμη)με cinque/seicento...μια συναντηση με πολυ μεγαλη επιτυχια...επ'ευκαιριας που ανεφερα το γεγονος...να οι φωτος απο το gallery του clubcento... http://www.clubcento.gr/gallery/thumbnails.php?album=90 Edited January 15, 2005 by elaborus Quote
Jim Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Jim με φωνάζουνε οι φίλοι μου... (από το δημήτρης) Quote
JETRING Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) μάλλον θα μείνετε με την απορία οποιος γνωρίζει τις ταινίες του james dean ίσος το έχει δει κάπου.... Edited May 10, 2007 by konstantinos passat @To post μεταφραστηκε στα Ελληνικα. Quote
kos21 Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 KOS απο το ΚΩΣΤΑΣ και 21 επειδη ειμαι ΑΕΚτζης Quote
Guest Drummer Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Μαντέψτε από που βγαίνει το δικό μου? Quote