doggy Posted March 5, 2020 Report Posted March 5, 2020 Σας παρουσιάζω το νέο μέλος του "στόλου" Ο "Μανταρίνης" ήρθε στην οικογένεια Φώτος από την παράδοση την Δευτέρα και την πρώτη του βόλτα από Amsterdam - Hoorn. :-) Quote
nikdev Posted March 7, 2020 Report Posted March 7, 2020 On 5/3/2020 at 5:01 ΜΜ, doggy said: Σας παρουσιάζω το νέο μέλος του "στόλου" Ο "Μανταρίνης" ήρθε στην οικογένεια Φώτος από την παράδοση την Δευτέρα και την πρώτη του βόλτα από Amsterdam - Hoorn. :-) Καλοτάξιδο Κώστα asap full exhaust- remap Quote
OMINUS Posted March 7, 2020 Report Posted March 7, 2020 On 5/3/2020 at 5:01 ΜΜ, doggy said: Σας παρουσιάζω το νέο μέλος του "στόλου" Ο "Μανταρίνης" ήρθε στην οικογένεια Φώτος από την παράδοση την Δευτέρα και την πρώτη του βόλτα από Amsterdam - Hoorn. :-) Καλοτάξιδο και πάλι φίλε μου. Quote
doggy Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Καλοτάξιδο Κώστα asap full exhaust- remap Σύντομα!! Πρώτα ένα wrap στις ασημί λεπτομέρειες να φύγουν. Καλοτάξιδο και πάλι φίλε μου.Ευχαριστώ και πάλι! σε προτειμω με το αγριο...Χαχαχαχα και αυτό είναι δυνατό!2.0 TSI 190hp, ε και θα γίνουν τα απαραίτητα... Εξατμίσεις, εισαγωγή, πρόγραμμα κλπ κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote
TMESSOLO Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 καλοκαιρινο πσκ στην Ανδρο...τσαντηρι.... 2 Quote
doggy Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 καλοκαιρινο πσκ στην Ανδρο...τσαντηρι....Λειτουργικό! Ωραίο!Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote
TMESSOLO Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 1 minute ago, doggy said: Λειτουργικό! Ωραίο! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk η σκηνη οροφης ειναι δυνατη ναι...αξιζει η αγορα της απο καθε αποψη... 1 Quote
topmar Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι VW Tiguan Allspace 2.0 TDI Biturbo 241HP DSG7 R-Line 7seater 1 Quote
OMINUS Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 (edited) 4 hours ago , doggy said: Ευχαριστώ και πάλι!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Φίλε doggy χρειάζομαι μια πληροφορία αν σου είναι εύκολο μια και είσαι εκεί στα ξένα. Και επειδή ίσως υπάρχει και λίγο καλύτερη οργάνωση από αντιπροσωπία VW εκεί που είσαι. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ όταν μπορέσεις βέβαια και πας στην εκει αντιπροσωπεία VW. Να ρωτήσεις τι παίζει με τον γνήσιο πυροσβεστήρα της VW??? Και κυρίως με την βάση που υπάρχει και κουμπωνει στο κάτω μέρος του καθίσματος οδηγού η και συνοδηγού. Γιατί υπάρχουν βάσεις που της τοποθετης σε συγκεκριμένη θέση μέσα στο αμάξι όπως και για το δικό σου ακόμα. ΠΧ ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα που έχω γράψει μερικές πληροφορίες. Γιατί στης εδώ αντιπροσωπείες δεν έχω βγάλει άκρη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση Edited March 8, 2020 by OMINUS Quote
doggy Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 On 3/8/2020 at 2:16 PM, OMINUS said: Φίλε doggy χρειάζομαι μια πληροφορία αν σου είναι εύκολο μια και είσαι εκεί στα ξένα. Και επειδή ίσως υπάρχει και λίγο καλύτερη οργάνωση από αντιπροσωπία VW εκεί που είσαι. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ όταν μπορέσεις βέβαια και πας στην εκει αντιπροσωπεία VW. Να ρωτήσεις τι παίζει με τον γνήσιο πυροσβεστήρα της VW??? Και κυρίως με την βάση που υπάρχει και κουμπωνει στο κάτω μέρος του καθίσματος οδηγού η και συνοδηγού. Γιατί υπάρχουν βάσεις που της τοποθετης σε συγκεκριμένη θέση μέσα στο αμάξι όπως και για το δικό σου ακόμα. ΠΧ ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα που έχω γράψει μερικές πληροφορίες. Γιατί στης εδώ αντιπροσωπείες δεν έχω βγάλει άκρη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση Θα ρωτήσω τον πωλητή που με εξυπηρέτησε με την αγορά του μαναταρινιού μου . Περιμένω να με πάρει τηλ. αυτές τις μέρες να μου πει να περάσω για να μου κάνει δώρο ένα στικ με χρώμα να έχω (έφαγα το πρώτο πετραδάκι ). Quote
doggy Posted March 18, 2020 Report Posted March 18, 2020 Sent from my iPhone using TapatalkΔυνατό!!Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote
ilbabis Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 23 hours ago , Akis said: Sent from my iPhone using Tapatalk Έλα ρε πατρίδα, να μαζευτούμε καμιά φορα στο uwash!!! Quote
doggy Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Something interesting is happening here.. Chrome Delete και βάψιμο των δαγκάνων σε πορτοκαλί στο T-Roc :-) Quote
Akis Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Πάμε thessplysimo σε κανα 10λεπτο , όσοι πιστοί προσέλθετε Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
TasoulisGrs Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Πολλές μέρες ακινησία βάζουμε τον συντηρητή για να είμαστε κομπλέ !Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote
doggy Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 5 minutes ago, Akis said: Πάμε thessplysimo σε κανα 10λεπτο , όσοι πιστοί προσέλθετε Sent from my iPhone using Tapatalk Θα πρότεινα να ακολουθήσετε το #menoumespiti αντί να πάτε να μαζευτείτε όλοι μαζί. Social distancing προτείνεται ακράδαντα! Σκεφτείτε τους γύρω σας! Quote
TasoulisGrs Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Θα πρότεινα να ακολουθήσετε το #menoumespiti αντί να πάτε να μαζευτείτε όλοι μαζί. Social distancing προτείνεται ακράδαντα! Σκεφτείτε τους γύρω σας!Συμφωνώ κ γώ καλύτερα σπίτι παιδιά !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
michael_salonika88 Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Θα πρότεινα να ακολουθήσετε το #menoumespiti αντί να πάτε να μαζευτείτε όλοι μαζί. Social distancing προτείνεται ακράδαντα! Σκεφτείτε τους γύρω σας!Ποιος ακούει.....Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
doggy Posted March 19, 2020 Report Posted March 19, 2020 Just now, michael_salonika88 said: Ποιος ακούει..... Sent from my iPhone using Tapatalk Δυστυχώς. Quote
doggy Posted March 30, 2020 Report Posted March 30, 2020 Έτοιμο! Την Παρασκευή άφησα τις ζάντες για ηλεκτροστατική βαφή σε black gloss. :-) Και έπεται συνέχεια... Quote
nikdev Posted March 30, 2020 Report Posted March 30, 2020 (edited) Διαφωνώ με το σήμα εμπρός και πίσω, το χρώμα και οι πινελιές θέλουν νίκελ σήμα. Αλλά επειδή είσαι κάγκουρας θα τα κάνεις όλα μαύρα ε? Πρέπει να βάλεις προφυλακτήρα πίσω, αλλάζει όλο το αυτοκίνητο. Edited March 30, 2020 by nikdev Quote
doggy Posted March 30, 2020 Report Posted March 30, 2020 38 minutes ago, nikdev said: Διαφωνώ με το σήμα εμπρός και πίσω, το χρώμα και οι πινελιές θέλουν νίκελ σήμα. Αλλά επειδή είσαι κάγκουρας θα τα κάνεις όλα μαύρα ε? Πρέπει να βάλεις προφυλακτήρα πίσω, αλλάζει όλο το αυτοκίνητο. Ακριβώς όλα μαύρα! Οι ζάντες είναι που γίνονται και ολοκληρώθηκε το πράμα. Όσο για το προφυλακτήρα περιμένω να μπορέσω να βρω από R μπρος-πίσω και θα αλλαχθούν ;-) Quote