Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τράπεζα Αίματος Hellenic VWClub

Αγαπητοί φίλοι της αυτοκίνησης,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές της ασχολείται με ιδιαίτερη ευαισθησία και με τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίαση του έθεσε ένα ακόμα σκοπό στις προτεραιότητες και τις κατευθύνσεις της μεγάλης αυτής κοινότητας, ο οποίος είναι η ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας. Μια αναγκαία κοινωνική προσφορά η οποία συνίσταται στην αφιλοκερδή προσφορά αίματος. Κατόπιν τούτου αποφασίσθηκε, ομόφωνα, η δημιουργία Τράπεζας Αίματος.

Μια πρωτοβουλία που βοηθάει στην προετοιμασία και την αντιμετώπιση τυχόν αναγκών. Στα πλαίσια αλληλεγγύης που θα πρέπει να επιδείξουμε, καλούμε όλα τα μέλη της ανοικτής κοινότητας, τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 62 ετών, που θέλουν και μπορούν να γίνουν αιμοδότες να επικοινωνούν με την «Επιτροπή Αιμοδοσίας» που έχει οριστεί για την λειτουργία της τράπεζας αίματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες είτε καλώντας στο τηλέφωνο της λέσχης (+30) 6999 892 582 είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Τράπεζα Αίματος του Hellenic VWClub διοργανώνει κατά περιόδους ομαδικές εθελοντικές αιμοδοσίες και επιδιώκει με κάθε θετικό τρόπο, σε κάθε άκρο της Ελλάδας να μεταδώσει το μήνυμα της έμπρακτης και ανιδιοτελούς συμμετοχής σε ομαδικές ενέργειες, με σκοπό την προσφορά μιας ακόμα ευκαιρίας για την ζωή. Το αίμα είναι ΖΩΗ!


Για το Hellenic VWClub,
το διοικητικό συμβούλιο.