Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ακολουθεί λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν φιλοξενήσει τα μέλη της λέσχης μας σε εκδρομές. Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους και εργαζόμενους σε αυτά μια και είμαστε πολύ ιδιότροποι πελάτες!

Στο σημείο αυτό τα μέλη του Hellenic VWClub προτείνουν διάφορα σημεία - ηλεκτρονικές διεύθυνσεις που έχουν βρει κατά καιρούς στο Internet. Εδώ θα βρείτε ενδιαφέροντες συνδέσμους από δικτυακούς χώρους άλλων λεσχών αυτοκινήτου, περιοδικών και καταστημάτων. Τα μέλη που θέλουν να κάνουν και την δική τους πρόταση ας στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο σημείο αυτό τα μέλη του Hellenic VWClub προτείνουν διάφορα σημεία - ηλεκτρονικές διεύθυνσεις που έχουν βρει κατά καιρούς στο Internet. Εδώ θα βρείτε ενδιαφέροντες συνδέσμους από δικτυακούς χώρους άλλων λεσχών αυτοκινήτου, περιοδικών και καταστημάτων. Τα μέλη που θέλουν να κάνουν και την δική τους πρόταση ας στείλουν email στο iΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..