Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητά μέλη.

  Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen Οχημάτων  από τα μαγευτικά βουνά της ορεινής Κορινθίας και την  Λίμνη Δόξα της Αρχαίας Φενεού αλλάζει πορεία και κατευθύνεται προς το  νοτιοανατολικό μέρος της Αττικής με άρωμα θαλασσινό, σας προσκαλεί σε  μια ακόμα συνάντηση της.

Το ραντεβού μας ορίζεται στις  09:30 στο  γνωστό σε όλους μας πια κόμβο της  παλιάς RENAULT, Ν. Φιλαδέλφεια με αναχώρηση στις  10:00  για μυστικό προορισμό, αυτή τη φορά όμως θα κρατήσουμε μυστικό το καφέ που θα μας φιλοξενήσει και όχι τον τόπο που έχει χαρακτηρισθεί ως  μεγάλη ιστορική και μνημειακή πυκνότητα, το Λαύριο.  Η διαδρομή περιλαμβάνει  διόδια.

Εκεί θα έχουμε την δυνατότητα παλιά αλλά και νέα μέλη να συζητήσουμε την επικαιρότητα καθώς και ότι μας απασχολεί σχετικά με τα βελτιωμένα ή εργοστασιακής μορφής vw οχήματά μας.
Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας γεμίστε τα ρεζερβουάρ του οχήματός σας  και ελάτε ακόμα και με την δική σας παρέα σε μια συνάντηση του Hellenic VWClub γεμάτη καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.

Δηλώστε μας την παρουσία σας για την ορθή οργάνωση μας.

Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να πληρώσει το δωμάτιο για την πανελλήνια εκδρομή της λέσχης μας

 

 Posted: 2017-02-10 18:33:28

Δείτε το πλήρες άρθρο στο Forum στην κατηγορία Meetings / Events