Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος


Αγαπητοί φίλοι,

Γνωρίζετε πλέον πολύ καλά ότι με το Smartphone σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές καθημερινές ενέργειες με ευκολία και συντομία.
Όμως πέρα απο την ανάγνωση των email, την προβολή βίντεο, την επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την ενημέρωση του υπολοίπου σας κλπ. μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε και να διατηρείτε πληροφορίες που αφορούν το όχημα σας, και όχι μόνο!
Στην "αγορά" των εφαρμογών Android υπάρχουν λογισμικά - δωρεάν ή επι πληρωμή - που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο "έξυπνο" κινητό σας πληροφορίες κατανάλωσης, service, και γενικά στοιχεία εξόδων. Με τα οποία μπορείτε εν συνεχεία να βγάλετε τα προσωπικά σας συμπεράσματα.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μερικές τέτοιες εφαρμογές. 

Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή είναι το Fuel Prices in Greece, όπου εμφανίζει τα βενζινάδικα με τις χαμηλότερες τιμές. Τα στοιχεία λαμβάνονται απο το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σημειώνουμε ότι από 10 Απριλίου 2012 το σύστημα δημοσίων συζητήσεων της κοινότητας μας είναι εύκολα προσβάσιμο από έξυπνες κινητές συσκευές. Όσοι χρήστες διαθέτουν iPhone με OS 3.1.3 μπορούν να χρησιμοποιούν την δωρεάν εφαρμογή της IPB. Ενώ όσοι έχουν Android συσκεύη μπορούν να συνδεθούν στο forum μας μέσω του δημοφιλούς Tapatalk.

Με εκτίμηση η ομάδα Webmaster.