Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

 
Φίλοι μας,

Το Hellenic VWClub αφιερώνει το 3ο Secret Night Out Meeting της Πέμπτης 7 Ιουνίου που θα γίνει στην Αθήνα στα αμάξια μας, σε εσάς, στην παρέα μας! Σε συνεργασία με το δημοφιλές περιοδικό BurnOut θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό νυχτερινό οδοιπορικό που θα περιλαμβάνει φωτογράφιση και βιντεοσκόπιση... και όχι μόνο!!! Θα είναι μαζί μας, εκτός απο το δημοσιογραφικό επιτελείο του περιοδικού, και η γνωστή παρακάμερα! 

Σημειώνεται ότι όλο το multimedia υλικό που θα συλλεγεί κατά την διάρκεια της πορείας μας θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έρθουν στο σημείο προ-συνάντησης πλησίον του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Παλατάκι στις 21:10 προετοιμασμένοι! Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο με τις οδηγίες συμμετοχής. Η εκκίνηση θα γίνει αυστηρά στις 21:45 καθώς η όλη διαδικασία απαιτεί αρκετό χρόνο. 

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, είτε έχετε βελτιώσει το Volkswagen σας είτε όχι! Παλαιοί και νέοι φίλοι της λέσχης! Dubbers! Όλοι μαζί!

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν του Hellenic VWClub έχει συμβεί παρόμοιο night cruise με το BurnOut στις 8 Νοεμβρίου 2005.
 
Γυαλίστε τα αμάξια σας, γεμίστε βενζίνη και ... φύγαμε!!!   

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.