Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φίλοι μας,

Αυτή την εβδομάδα το Hellenic VWClub πραγματοποιεί συναντήσεις στην Λάρισα, την Λαμία και την Αττική!

Την Τετάρτη 9 Απριλίου, στην Αθήνα, οι φίλοι της λέσχης θα κάνουν νυχτερινή εξόρμηση με σημείο προσυνάντησης στον κόμβο της Renault στη Ν. Φιλαδέλφεια με ώρα συγκέντρωσης τις 21:00. Από εκεί θ& alpha; ξεκινήσουν την βραδινή βόλτα για ένα άκρως ανοιξιάτικο τοπίο, ήσυχο με μαγευτική θέα ώστε να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το καφέ, το ποτό ή ότι άλλο επιθυμούν.
Το πρώτο νέο μέλος που θα φτάσει θα πάρει ένα αναμνηστικό έκπληξη και θα δώσει συνέντευξη στο κανάλι του Hellenic VWClub στο YouTube!
Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Τα μέλη της Λάρισας θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 13 Απριλίου στις 12:00 στον χώρο στάθμευσης του mediamarkt στην δεξιά πλευρά προς την είσοδο του Pantheon Plaza.
Εκεί θα γνωριστούν μεταξύ τους, συζητήσουν και θα δούνε τα αμάξια τους. Μετά, ανάλογα την όρεξη τους θα αποφασίσουν τι θα γίνει.
Για τα μέλη από τον Βόλο το σημείο προ συνάντησης θα είναι στον περιφερειακό μετά τα φανάρια για τα Μελλισιάτικα, στην πλευρά προς Λάρισα. Ραντεβού στις 11:00.
Δηλώστε την συμμετοχή σας και λάβετε τις απαραίτητε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

Οι φίλοι της κοινότητας από την πόλη της Λαμίας θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 13 Απριλίου στις 13:00 την συνάντηση τους που θα ξεκινήσει από τον χώρο στάθμευσης στην Πανελλήνια Έκθεση Λα&mu ;ίας. Αρχικά θα γίνει γνωριμία και συζήτηση για τα οχήματα των μελών της περιοχής! Εν συνεχεία, κατά τις 14:00, θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για να μεταβούν στο Στέκι café, ώστε να απολαύσουν το καφέ, το σ&n u;άκ ή ότι άλλο θέλουν.
Μάθετε τις λεπτομέρειες της συνάντησης και δηλώστε την παρουσία σας κάνοντας κλικ εδώ.


~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μα&sig maf; Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

Hellenic VWClub 2004 - 2014 | Οδήγησε μαζί μας!
Ελέγξτε αν οι "βόλτες" που συμμετέχετε είναι εκδηλώσεις του αυθεντικού Hellenic VWClub! Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες συναντήσεις!
~~~~~~

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.