Jump to content

DARKO

Members
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DARKO

  1. Παιδια εδω και λιγες μερες σταματησε να παιζει η πισω καμερα, μια εμπαινε μια οχι και τωρα δεν μπαινει ουτε με την οπισθεν ουτε χειροκινητα, εχει κανενας καμια ιδεα ,η καμερα ειναι στη λαμπα της πινακιδας.

  2. Αυτο που δινει η Καρενατα ειναι το NAVIS και εχει ελληνικο μενου δεν εχει καμια σχεση με τα κινεζικα

    το φερνει και η metasystem με τους συναγερμους 950

    Και επειδη το φερνει η meta ..εχει ακριβως το ιδιο μενου τα ιδια skin και το ιδιο βιβλιο manual επειδη το ονομασε navis!
  3. θα συμβουλευα αφου την πατησαμε πρωτα να τσεκαρετε με κανα φιλο που να εχει παρει κινεζικο αν βγαζει σφαλματα στο τεστερ της αντιπροσωπειας η σε vcds γιατι τα περισσοτερα βγαζουν και δεν ειναι αμελητεα σφαλματα.....για ψαχτειτε...μετανιωσα που δεν πηρα κατι επωνυμο και ας ηταν ποιο ακριβο...

    Kαι η Καρεντα κινεζικο βαζει και το δινει 1100ε με mpg4 το ονομαζει NS2770.Και ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο μου 7088 και εγω το πηρα 420ε χωρις mpg4.
  4. Μην ξεκινάς με αυτό το σκεπτικό. Εντάξει έτσι είναι αλλά όταν κάτι είναι ελαττωματικό είναι και αυτοί υποχρεωμένοι σαν επαγγελματίες να κρατήσουν τον πελάτη ευχαριστημένο. Με λίγα λόγια δεν φταις εσύ που το αυτοκίνητο έβγαλε τη βλάβη. Ας είχαν καλύτερο quality control!

    Παιδια ποια ειναι τα συπτωματα που παρουσιαζει το αυτοκινητο για να το τσεκαρουμε?
  5. Αυτό σκέφτομαι και εγώ να τα σκάσω και να πιεσω λίγο για καλύτερη τιμη.Επίσης λέω να στείλω και ένα mail στην μαμά vw με κωδικούς ανταλλακτικών κτλ. μήπως και γίνει τιποτα.

    Ξέχασα να αναφέρω προηγούμενο αυτοκίνητο passat cc dsg7 τα ίδια προβλήματα στις 13000χλμ αλλαγή mehatronic πολυδισκου εντός εγγύησης.Μετα την αλλαγή 30000χλμ απροβληματιστα

    Παιδια ποια ειναι τα συπτωματα που παρουσιαζει το αυτοκινητο για να το τσεκαρουμε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.