Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Time Left: 1 month and 13 days

  • FOR SALE
  • USED

  Πωλείται ο παρακάτω διακόπτης για φώτα και φλας , είναι σε ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ! Δουλεύουν κανονικά χωρίς κανένα θέμα , πωλείται γιατί έχει αντικατασταθεί από άλλον διακόπτη γιατί έχει μπει αυτόματος πιλότος (cruise control). Ειναι μαζί με το γνήσιο κουτί του από την VW. Κωδικός διακόπτη: 3C5.953.501.BF 3C5.953.502 Όπως επείσεις και ένα κάλυμμα Τιμονιού το κάτω μέρος του , και αυτό επείσεις είναι σε ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ, χωρίς το παραμικρό θέμα. Αντικαταστάθηκε και αυτό με άλλο κάλυμμα για να μπορεί να μπει ο διακόπτης του cruise control. Ειναι και αυτό μαζί με το γνήσιο κουτί το απο την VW. Κωδικός καλύμματος τιμονιού: 3C0 858 625 A. Και τα 2 αυτά εξαρτήματα κάνουν για : Passat B6 / Passat B7 / Passat CC. Επίσης πολύ πιθανόν και σε άλλα μοντέλα VW, αλλά και SKODA /AUDI / SEAT. ΤΙΜΈΣ. Διακόπτης Φλάς/Φώτα : 50€ Κάλυμμα τιμονιού: 20€ Μεγάλη "Προσοχή". Ο διακόπτης δεν κάνει για όσους έχουν στο αμάξι τούς τρίτο υαλοκαθαριστηρα στο πίσω μπαρμπριζ. Το κάλυμμα δεν κάνει για όσους έχουν στο αμάξι τους και τρίτο διακόπτη ανεξάρτητο Cruise control. (Μπορεί να μπει βέβαια αλλά θέλει μια πατέντα) Για οποιαδήποτε ερώτηση η πληροφορίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε. Επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα P.M Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

  70.00 EUR

  Αθήνα

 3. Today
 4. Καλησπέρα σας, ήρθε και μένα η ευχάριστη στιγμή να βαλω ζάντες στο golf 7 1.6tdi generation. Τωρα φοράει τις γνωστές 16αρες Toronto και θα ήθελα να βαλω 17αρες και θελω τη γνώμη σας. Είμαι μεταξύ :γνησιες vw Madrid 17αρες και replica gti μιας και δεν βγαίνουν γνησιες 17αρες.Επίσης το λάστιχο που θα βάλω θα είναι 225/45/17 και θέλω και σε αυτό τη γνώμη σας αν θα έχω κάποιο θέμα με το βήμα του αυτοκινήτου μου.Παραθέτω και φώτο με τις δύο πιθανές επιλογές. Οι gti είναι σε 18 στη φώτο και το λέω γιατί σαφώς φαίνονται καλύτερα. Στη δεύτερη είναι όπως είναι τώρα Στάλθηκε από το LYA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 5. Έχω όλο το ταμπλό και τα περιφερειακά του από ένα γκολφ τρίτης γενιάς ώστε να τοποθετηθούν σε γκολφ δεύτερης γενιάς. Το αυτοκίνητο είναι κουφάρι. Έχετε να προτείνετε κάποιον μηχανικό/ηλεκτρολόγο/φανοποιό ο οποίος να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές και να έχει μεράκι να ασχοληθεί να την κάνει σωστά;
 6. ευχαριστω...ειναι λογικο εννοειται...μπορουν να περιμενουν οι αγορες..ας περασει πρωτα η μπορα
 7. Καλησπέρα, καλύτερα στείλε ένα p.m. στον @kouliss αλλά λόγω Covid-19 δεν νομίζω να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει τώρα στα κοντινά. Οπότε λίγο υπομονή.
 8. Οκ.... Ευχαριστώ.... Περιμένω νέα σου!!!
 9. Ακριβώς όλα μαύρα! Οι ζάντες είναι που γίνονται και ολοκληρώθηκε το πράμα. Όσο για το προφυλακτήρα περιμένω να μπορέσω να βρω από R μπρος-πίσω και θα αλλαχθούν ;-)
 10. Διαφωνώ με το σήμα εμπρός και πίσω, το χρώμα και οι πινελιές θέλουν νίκελ σήμα. Αλλά επειδή είσαι κάγκουρας θα τα κάνεις όλα μαύρα ε? Πρέπει να βάλεις προφυλακτήρα πίσω, αλλάζει όλο το αυτοκίνητο.
 11. Έτοιμο! Την Παρασκευή άφησα τις ζάντες για ηλεκτροστατική βαφή σε black gloss. :-) Και έπεται συνέχεια...
 12. Θα ψάξω λίγο στο αρχείο μου να δω τι παίζει με τον κωδικό σου. Πάντως ο κωδικός του διακόπτη είναι ίδιος με τον δικό μου. οπότε μέχρι στιγμής ήμαστε σε καλό δρόμο. Το δικό μου αμάξι είναι comfotline
 13. Yesterday
 14. Πιστεύω πως ναι... Μιας και τον εχω στην αποθήκη... Θα παω να τσεκάρω....
 15. Γενικά καλό θα είναι να έχεις σημειώσει και τον κωδικό της μονάδας τιμονιού. Και τον κωδικό από τον διακόπτη που λες ότι έχεις βάλει. Επίσης μήπως έχεις τον κωδικό από τον διακόπτη που είχες Πριν στο αμάξι???
 16. Ο κωδικός είναι επάνω στην μονάδα εκεί τον γράφει Θα πρέπει να βγεί το κάλυμμα , η ακόμα και η μονάδα για να δεις τον κωδικό.
 17. Δεν ξέρω που να τον βρω τον κωδικο! Και έχει κουμπάκια ναι.... Ειναι του 2011 b7 highline.... Εαν σε βοηθάει!!!
 18. δες και αυτό το λινκ https://www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/gb/Ownership/Maintenance repair/NISSAN LUBE CHART 2017.pdf
 19. Θα σου βάλω από ένα άλλο passat B7 για να δεις τι παίζει με το καλώδιο που σου είπα. https://www.drive2.com/l/5929476 Επίσης αν είναι εύκολο, ξερεις τον κωδικό που έχει αυτή την στιγμή στο αμάξι σου τον εγκέφαλο τιμονιού (την σερπαντινα ) τον κωδικό τής τον έχεις. Για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Επίσης και κάτι ακόμα που παίζει ρόλο, το τιμόνι στο αμάξι σου είναι χειριστήρια τιμονιού (κουμπάκια)??
 20. το καλώδιο έχει μπει στον εγκέφαλο του αμαξιού?
 21. Μας λείπει η σερπαντινα και η κωδικοποίηση....
 22. Δεν ξέρω πόσο πάνε τα υλικά που χρειαζόσαστε ??? Και δεν ξέρω τι υλικά αγόρασες ? Τι κωδικούς έχεις πάρει από αυτά που άλλαξες? Εγώ για αυτό προτίμησα την αντιπροσωπεία. Αν διαβασεις από την αρχή το όλο θέμα θα δεις ότι η τιμή της αντιπροσωπείας τα Περιλαμβάνει ΟΛΑ. Διακόπτης cruise control. Κάλυμμα τιμονιού. Εγκέφαλος τιμονιού(σερπαντινα). Καλωδιο για σύνδεση με τον εγκέφαλο του αμαξιού. Κωδικοποίηση για να δουλέψει. εργασία εγκατάστασης. + 2 χρόνια εγγύηση για ολα αυτά. Εσύ μέχρι στιγμής τι έχετε αλλάξει και τι έχετε πάρει από αυτά που έγραψα ποιο πάνω. Επίσης μιλάμε για Passat Β7 έτσι;
 23. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το χρώμιο που διατρέχει τον πίσω προφυλακτήρα. Αναφέρομαι στο αριστερό κομμάτι που είναι καμπυλωτό.
 24. Ναι.. Μου το εβαλε ενας φίλος... Και πίστευα οτι μονο με κωδικό ποίηση θα ειμασταν οκ... Αυτα που λες πόσο θα κοστίσουν?
 25. καλημερα. όπως εχω γράψει θέλει εγκέφαλο τιμονιού άλλον με διαφορετικό κωδικό. + το καλώδιο για να το εγκέφαλο του αμαξιού που χρειαζεται να κουμπώσει \ + τον προγραματισμο που θέλει για να ενεργοποιηθεί να υποθέσω ότι τα έχεις βαλει μόνος?? και δεν έχεις πάει σε αντιπροσωπία επίσημη
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...