Jump to content

ahilleas

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ahilleas

  1. On 30/10/2014 at 9:36 ΠΜ, vstratis said:

    Καλημερα σε ολους.

    Θα ηθελα να ρωτησω για ενα 'περιεργο' 'προβλημα' που αντιμετωπιζω εδω και λιγο καιρο, μετα την αλλαγη του μοτερ aircondition. Τις πρωτες μερες ακουγοταν πιο εντονο το 'φυσημα' (μαλλον απο τουρμπινα;) στην εκκινηση πχ στο φαναρι. Το ανεφερα στον τεχνικο που εκανε την αλλαγη μοτερ, το κοιταξε και ειπε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Απο τοτε ομως εχω τα εξης συμπτωματα:

    (με κλειστο το clima)

    1. εχει υπερβολικη καταναλωση στις χαμηλες στροφες. 0-2000 εχω παρα πολυ μεγαλη καταναλωση.

    2. στο ρελαντι, ανεβαινει διαρκως η καταναλωση σταδιακα

    3. η μεση καταναλωση σε ταξιδια που εκανα συχνα πριν ηταν 6-7 τωρα ειναι 7-9. Ειδικα αν εχω σταματα-ξεκινα ανεβαινει πολυ η μεση καταναλωση. Στην πολη ειχα 7-9 τωρα εχω 9-12.

    4. η επιταχυνσεις με μικρες ταχυτητες (1-3) εχει μειωθει, ενω (νομιζω) ο θορυβος της μηχανης σε κινηση με πανω απο 120χλμ/ωρα ειναι αρκετα πιο εντονος.

    Εχω κλεισει ραντεβου και σε συνεργειο , αλλα θα ηθελα να εχω καποια αποψη απο ατομα που ασχολουνται επαγγελματικα ή μη πολυ με τα αυτοκινητα και ισως εχουν καποια αναλογη εμπειρια. Διοτι μεχρι τωρα δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο τα συνεργεια που εχω επισκεφτει.

    Για οποιαδηποτε επιπλεον πληροφορια χρειαζεται πειτε μου.

    Κραταω διαφορα videakia απο τη συμπεριφορα καθως επισης και στοιχεια με το torque pro μεσω obdII.

     

    Jetta TSI 1.4 2007 140hp 

    μοτερ a/c ενοεις τον κομπρεσορα?αν ναι εβαλες καινουργιο η μεταχειρισμενο? το κυκλωμα καθαρηστικε η οχι ποσο λαδι εβαλε μεσα στον κομπρεσορα?

  2. εχω το εξης προβλημα..τωρα τελευταια οταν εχω ανοιχτο τον κλιματισμο στην ζεστη και το αυτοκινητο δουλευει πολλη ωρα οταν σταματαω στο φαναρι μου ερχεται μυρωδια απο καμμενο λαδι..μηπως σταζει πανω στην εξατμιση και μου ερχεται η μυρωδια?και συγκεκριμενα εχθες που το εσκιζα το αυτοκινητο σε ενα πατημα οταν σταματησα βγηκε καπνα απο την μηχανη απο την μερια του συνοδηγου σημερα που ανοιξα το καπο ειχε λαδακια απο την μια μερια της μηχανης και τα κολλαρο του αερα απο την μερια που παει στο tourbo ηταν υγρο απο λαδι...απο που να εχασε?επισης αυτη η βαλβιδαattachicon.gif034129101b.jpg ειχε μεσα κατι σαν νερο με λιγο λαδακι...δεν ξερω τι να πω με αυτο το αυτοκινητο τα εχω δεεχεις

    εχεις βρει τι φταιει η οχι?

  3. νομιζω κατα 99% οτι τα Ε1 Ε2 Ε3 κτλ ειναι ποια χωρα τα εχει πιστοπιοισει στην ΕΕ οχι ποια τα εχει κατασκευασει ουτε ειναι σημα ποιοτητας

    Ε1:Γερμανία

    Ε2:Γαλλία

    Ε3:Ιταλία

    Ε4:Ολλανδία

    Ε5:Σουηδία

    Ε6:Βέλγιο

    Ε7:Ουγγαρία

    Ε8:Τσεχία

    Ε9:Ισπανία

    Ε10:Σερβία

    Ε11:Μ. Βρετανία

    Ε12:Αυστρία

    Ε13:Λουξεμβούργο

    Ε14:Ελβετία

    Ε15:Νορβηγία

    Ε16:Φιλανδία

    Ε17:Δανία

    Ε18:Ρουμανία

    Ε19:Πολωνία

    Ε20:Πορτογαλλία

    Ε21:Ρωσία

    Ε22:Ελλάδα

    Ε23:Ιρλανδία

    Ε24:Κροατία

    Ε25:Σλοβενία

    Ε26:Σλοβακία

  4. γνωριζει καποιος ποια ειναι η σωστη ταση που πρεπει να εχει μια μπαταρια?

    η μπαταρια πρεπει σε κατασταση (ηρεμιας) να δειχει 12,80v οταν φορτιζει ο δυναμος 13,40 και πανω οχι πανω απο 15,50 γιατι μετα γινεται υπερφορτοση και χαλαει

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.