Jump to content

Rocco-85

Members
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Rocco-85

  1. Καλησπέρα παιδια. Πριν λίγες μερες με ενιμερωσε ένας φίλος για την συνάντηση, υπαρχει θέμα αν έρθουμε 3-4 αμάξια την κυριακη πρωί; Λεπτομερώς δεν γνωρίζω σκομα άτομα.. Λογικα θα ηταν καλα για την καφετέρια;. Θα εχω αυριο πιο συγκεκριμένα νέα.

  2. Εγώ δεν θα σε ρωτήσω πόσο σου κόστισε, αλλά αν είναι ισορροπημένο το αμάξι στα κρατήματα του τόσο μπροστόβαρο που έγινε με το μοτέρ που έβαλες.

    Τέλος και στην ουσία πάλι, Scirocco R πιστεύεις ότι το έχεις ή σε έχει??

    Βελτιωθηκαν κατα πολυ τα κρατηματα!

    Το R? Ετσι οπως ειμαι.. μαμα ισως να παμε μαζι, με προγραμμα ειναι πιο δυνατο το R. ετσι και το τουρμπισο ομως ;) δεν χρειαζεται να πω τι θα γινει..

  3. rocco-85, τη μετατροποη σου την παρακολουθουσα στο scirocco club, απο την αρχη της.. Το αποτελεσμα απλα φοβερο!!! Πολλα μπραβο!!

    Μαλιστα οταν ανεβασες τα βιντεακια, ρε φιλε, εκατσα και τα ειδα 6-7 φορες το καθενα.. Φοβερος ηχος το ατιμο το μοτερ..... Δεν τον χορταινεις με τιποτα...

    Την εξατμιση ακομα στο πλαι την εχεις?

    οχι, μια μερα την ειχα επανω, γκαζονα και με ακουγαν στην αλλη πλευρα της καβαλας :p

  4. Μπράβο φίλε. Από τα πιο ωραία project που έχουν τρέξει στην Ελλάδα. Τσέκαρε και άλλο ένα αδελφάκι:

    http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4756689

    Το οποίο τώρα το πουλάει:

    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=134058769&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=29&makeModelVariant1.modelDescription=r36&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2

    Αν θες πες μας λίγα πράγματα για το αυτοκίνητο. Εντυπώσεις, κτλ. Γενικά, όλο το παιχνίδι που γίνεται από την απόφαση μέχρι την υλοποίηση του project.

    Και πάλι μπράβο...

    Το εχω κανει βολτα αυτο!! πριν 2 μηνες, Frank των λενε αυτον :D

    Τι να πο, ειναι τρελλα ο κινητηρας αυτος... θα το δειτε και σε καμια πανελληνια, θα φροντησω να ερθω.

    Την μετατροπη την εκανα μονος μου, χωρις καμια βοηθεια αλλουνου.. δεν ειχε κανεις τα κοτσια να πιασει τα ηλεκτρικα, ετσι εκατσα και πηρα σχεδια και τα'κανα μονος μου..

    Υ.Γ. εχω συνεργειο, μη νομηζεται οτι εγινε σε καμια αυλη :D

    • Like 1
  5. Πριν ενα χρονο και κατι μηνες το πηρα καινουριο με τον 1,4 tsi, το ειχα παει στα 224ps.
    Πολυ γρηγορα τα ειχα βαρεθει τα αλογα... και ετσι αποφασησα να το βαλω κατι μεγαλυτερο, αρχικα ελεγα 2,0 S3. μετα R32, επειτα ελεγα δε βαζω τον R36 να τελειωνω
    Και ετσι το εκανα!

    dsc00886u.th.jpg
    dsc00892ck.th.jpg
    dsc00891i.th.jpg
    dsc00889ib.th.jpg



    Τελος του μηνα θα μπουνε και τα TTRS Φρενα..
  6. ενταξει δεν κανει και κανα τρελο ηχο σε σχεση και με την forge...μετα μπορει να χανει πολλα περισσοτερα αλογα με hks καθως δεν ειναι μελετημενο για tsi και το κοστος ειναι πολυ πιο πανω..επισης η hks πρεπει να μπαινει σε παρομοιο σημειο και τροπο με την bonalume καπου στο σωληνα του ic...ενας τροπος υπαρχει να μας πει ο rocco!!!επισης η σκαστρα στα tsi δεν καταργηται και να μπει αλλη μονο ανταπτορας η παραλληλη σκαστρα..

    Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος, κανει υπερβολικο θωριβο σε σχεση με τον ανταπτορα, απλα στο βιντεο αυτο δεν ακουγετε καλα.

    Και ναι, μπαινει κατω στο i/c, που αυτο το σημειο δεν ειναι πρακτικο, παρα μονο για τον θωριβο, σωστο ειναι να τοποθετειται οσο ειναι δυνατον πιο κοντα στην πεταλουδα γκαζιου!

    Εχω δοκιμασει και την Bailey σκαστρα η οποια κανει ακομα πιο πολυ θωριβο!!

  7. συγουρα θα φερεις παρεα....γιατι αν την παρω και δεν εχει κοπελες εχει να πεσει πολυ παντοφλα.για αυτο παρακαλω να μου πεις σιγουρα....

    Θα ερθω και γω με τη κοπελα μου, οπωτε τη γλυτωσες τη παντοφλα :drinks:

    Rocco-85 + 1

  8. k εγώ είπα τους κολλητούς k οι "λακαμαδες" τραβούσαν μονο από το μπαλκόνι του καφέ!

    ο φωτογραφος που ήταν μέσα στην πιστα τον είδες?έχει k γ@@ο τις φωτό!αν θέλεις να σου δώσω το τηλ του!

    παίρνει 20 euro το cd νομίζω!

    Στειλτο pm

  9. προσπαθώ να ανεβάσω αλλα κάτι παίζει με το pc μου μάλλον!εσύ έχεις από την πιστα φωτό?

    εγώ μπήκα με το γκρι το golf το δυάρι!

    Μπαα, εγω πως να εχω φωτο, μεσα ημουν και γω.. ειπα τους δικους μου αλλα δεν εβγαλαν, το ακουσαν το κραξημο ομως new_grrrr.gif

  10. Παιδια, εμενα μου αρεσε, εβγαλα τα γουστα μου στη πιστα.. οσο ηταν δυνατων με τα λαστιχα που ειχα..

    Δυστιχος και γω πρεπει να πω ομως οτι εγινε κακη συνενοηση, ενω ειπαμε στην αρχη για φαγητο. τελικα αποφασισατε για καφε, εμενα προσωπικα δεν με χαλουσε, θα πιγαινα και για μια πιτα στο τσακ.. αλλα ηταν και οι γονεις μου μαζι.. καταλαβαινετε τωρα, θελανε να φανε..

    Την επωμενη φορα μονος μου ;)

    Δεν βλεπω ακομα δικια μου φωτο tongue.gif

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.